Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Tănase a spus câți bani câștigă din activitatea de la teatru. „Eu fac și lucruri gratis”

Carmen Tănase a spus câți bani câștigă din activitatea de la teatru. „Eu fac și lucruri gratis”
9

de Roxana Mirea,

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi, iar fanii o pot vedea acum pe micile ecrane în serialul „Clanul”, de la Pro TV. Recent, actrița a vorbit despre sursele sale de venit și a mărturisit câți bani câștigă. 

Câți bani câștigă Carmen Tănase 

Carmen Tănase a cunoscut faima adevărată odată cu rolul ei din telenovela românească „Inimă de țigan”, unde a interpretat rolul Flăcăricăi, soția lui State Potcovaru. Pe de altă parte, ea are și o carieră impresionantă în teatru. Din anul 1990, Carmen Tănase lucrează la Teatrul Odeon din București. 

Carmen Tănase și Gheorghe Visu, în serialul „Inimă de țigan”

Invitată într-un podcast, Carmen Tănase a vorbit și despre veniturile sale și a dezvăluit cât câștigă din activitatea ei de la teatru. Pe lângă salariul de la teatru, care este o sumă fixă, actrița joacă și în privat. 

„Nu știu debutanții, dar eu sunt actor categoria 1A, și am 7200 de lei, asta înseamnă 5000 de lei înseamnă 1000 de euro, deci cam 1300 de euro. Ăsta e salariul de la teatrul unde am cartea de muncă, dacă joc sau nu, eu tot iau salariul ăsta îl iau.  

Eu joc foarte mult în privat. Ce joc la teatrul privat, nu are legătură cu salariu, ăla e alt venit. Nu știu actorii de film cât sunt plătiți, aud doar ”Să știți că nu prea avem bani”, cred că la serial e mult mai bine. Depinde, unele televiziuni plătesc pe episod difuzat, altele pe ziua de filmare, uneori ai zile garantate, alteori nu ai, depinde de contract, sumele nu pot să le spun pentru că sunt confidențiale. Depinde cât filmează actorul, de box office”, a declarat Carmen Tănase, potrivit playtech.ro.  

Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cât de mult contează banii pentru Carmen Tănase 

Carmen Tănase a vorbit și despre cât de mult contează banii pentru ea. Actrița a spus că este important să fie plătită bine pentru munca ei, având în vedere că trăiește din actorie. Pe de altă parte, a declarat că acceptă să joace și fără să fie plătită dacă îi place ceva foarte mult și dacă cel care face filmul nu are cum să îi ofere bani.  

Contează. Aș fi ipocrită să spun că nu contează. Contează pentru că trebuie să trăiești. Eu din asta trăiesc, nu fac altceva. Eu nu trăiesc din influencereală. Sunt unii care trăiesc din chestia asta și atunci să joace un rol, este un desert. Pentru mine nu este. Asta e viața mea, eu din asta mă întrețin. Sigur că contează. Suntem plătiți la nivel de România. În ceea ce mă privește, n-aș putea să mă plâng. Eu fac și lucruri gratis dacă îmi place ceva foarte mult și omul ăla e mic, e tânăr, se chinuie și face cu banii lui, nu cer bani pentru nimic în lume. Dar, în principiu, contează pentru că trebuie să trăiești din banii ăia”, a mai povestit Carmen Tănase.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton