; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carmen Simionescu

Carmen Simionescu (“Te cunosc de undeva!”) împlinește sâmbătă 18 ani

11 December 2015

Carmen Simionescu, pe care telespectatorii Antenei 1 o urmăresc în cadrul show-ului Te cunosc de undeva!', împlinește sâmbăta aceasta 18 ani, iar tatăl ei, Adrian Minune, i-a organizat petrecerea de majorat.

_MIS6418

Voi da un party la care sunt invitați prietenii, familia, cei alături de care am lucrat pe parcursul acestui an, dar și oamenii de televiziune și artiștii care mi-au devenit prieteni, prin intermediul emisiunii «Te cunosc de undeva!». Ce cadou mi-a pregătit tata? Simplul fapt că mi-a organizat petrecerea și că și-a ținut ziua respectivă ocupată strict pentru mine e un cadou superb!', spune Carmen.

Carmen Simionescu mărturisește că aștepta cu nerăbdare ziua în care va împlini 18 ani. Acum, însă, această schimbare o sperie puțin. Până acum îmi doream să împlinesc 18 ani. În prezent, însă, parcă nu mă simt pregătită pentru această vârstă. Și spun asta zâmbind, pentru că încă mă simt un copil. Se presupune că la frumoasa vârstă pe care o voi avea în foarte scurt timp trebuie să începi să iei decizii singur și să răspunzi pentru faptele tale, iar situația asta mă sperie puțin. (râde) Dar îi voi face față!', mai spune cea mai tânără concurentă de la Te cunosc de undeva!', show-ul pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare