;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Carmen Safta a avut o vacanţă “trés jolie”, la Paris

14 May 2013

Corespondentul Ştirilor ProTv a avut o vacanţă de trei zile în care s-a îndrăgostit.

„De Paris m-am îndrăgostit, cu fluturi în stomac', mărturiseşte sincer Carmen Safta, corespondent al Ştirilor ProTv, care s-a bucurat trei zile de capitala Franţei, pe care a surprins-o în toată splendoarea, primăvara. Pentru că omul şi locul se cunosc petrecând mult timp împreună, Carmen a ales să meargă foarte mult pe jos.

„L-am luat la pas, ţinută de mână, ore nenumărate. Şi, ca tot omul, am exclamat Oh, la, la! la Turnul Eiffel, Notre Dame, Luvru sau pe Champs Elysees, pe cheiurile Senei sau în grădinile pariziene, mi-am sucit gâtul după franţuzoaicele sofisticare şi misterioase, femei care ştiu să poarte rujul roşu, am respirat aerul amorezat al oraşului, am admirat francezul autentic, relaxat şi justificat arogant, m-am bucurat de spiritul boem din Montmartre, am uitat să respir la Sacre Coeur, m-am răsfăţat în „boulangeries' şi am chefuit în Cartierul Latin. Şi nu am uitat să mă leg cu lacăt de Sena şi să îi promit că mă întorc în curând', dezvăluie Carmen.

Atât de impresionată a fost de metropolă, încât Carmen concluzionează: „Parisul este o poveste greu de povestit. Parisul trebuie trăit. De fiecare dată'.

dsc00362_resize

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare