Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Rădulescu, atac la adresa Loredanei Groza. A folosit cuvinte aspre la adresa vedetei: „Nu uita să fii om!”

Carmen Rădulescu, atac la adresa Loredanei Groza. A folosit cuvinte aspre la adresa vedetei: „Nu uita să fii om!”
23

de Cristina Țapu,

La vârsta de 60 de ani, Carmen Rădulescu, emblema a muzicii ușoare, a surprins cu dezvăluiri neașteptate despre Loredana Groza. Într-un moment inedit la emisiunea „Matinal pe roți” de la Sens TV, Carmen a fost provocată să-și exprime opinia despre evoluția artistei și nu s-a ferit să folosească cuvinte dure.

Carmen Rădulescu, vorbe dure la adresa Loredana Groza

Invitată la emisiunea „Matinal pe roți” de la Sens TV, Carmen Rădulescu a fost pusă sub lumina reflectoarelor pentru a-și exprima părerea despre colega ei de generație, Loredana Groza.

Într-un moment de sinceritate, solista și-a exprimat cu sinceritate părerea pe care o are despre vedeta în vârstă de 53 de ani. Întrebată de ce nu o simpatizează pe Loredana, după ce moderatorii au observat o anumită reticență în discuțiile despre aceasta, Carmen Rădulescu nu a ezitat să folosească cuvinte aspre.

Carmen Radulescu 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

„Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat (…) Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: Sărumâna, mă lăsați și pe mine să cânt două piese? Și acum nici bună ziua nu știe să dea. Deci, în viață, îndiferent de cât de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat și nu uita să fii om (…) Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici când apare acum la 50 sau cât are”, a declarat Carmen Rădulescu, conform Libertateapentrufemei.

Loredana Groza a pozat în Playboy

Loredana Groza este foarte îndrăzneață și nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare, chiar dacă există persoane care o critică pentru deciziile sale.

Artista a apărut pe coperta revistei Playboy, în luna noiembrie a anului 2000. Pentru a accepta să se lase fotografiată în costumul Evei, artista a primit suma de 13.000 de euro, cea mai mare sumă primită de către o vedetă din România până la Andreea Antonescu.

Invitat în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a dat-o de gol pe fosta jurată de la „X Factor” și a spus pentru câți bani a renunțat la haine.

Loredana Groza, despre divorțul de Andrei Boncea  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 23

Loredana Groza a debutat în industria muzicală atunci când avea 16 ani

În 1986, la vârsta de 16 ani, Loredana Groza și-a făcut debutul strălucitor la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia. Acolo, a cucerit inimile publicului și a juriului, obținând „Marele Premiu”. Această performanță a făcut-o să devină cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria festivalului.

La vârsta de 53 de ani, Loredana Groza rămâne una dintre cele mai apreciate artiste din România. Într-un podcast, vedeta a dezvăluit detalii despre perioada în care albumul său „Bună seara, iubite!” a înregistrat vânzări impresionante de 1,5 milioane de exemplare.

Sursă foto: Instagram Carmen Rădulescu – Loredana Groza

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton