Homepage  / Televiziune

Carmen Negoiță și sora sa, Andreea, au trecut prin probe de foc la „Asia Express: „Pot să devin fiară!”

Carmen Negoiță și sora sa, Andreea, au trecut prin probe de foc la „Asia Express: „Pot să devin fiară!”
6

de Redactia Tvmania,

Noul sezon al emisiunii „Asia Express” va începe curând la Antena 1, iar Carmen Negoiță și sora sa, Andreea, se numără printre concurenții acestei ediții. Iată cu ce obstacole s-au întâlnit pe Drumul Zeilor și care este părerea lor despre întreaga experiență trăită la mii de kilometri depărtare de casă.

Carmen Negoiță și sora sa, Andreea, și-au testat limitele la Asia Express

Cel mai dur reality show al momentului, Asia Express, revine la Antena 1 din 1 septembrie, cu un itinerar spectaculos – cel mai lung de până acum, având 11 etape, în loc de 10. Thailanda, Malaezia și Indonezia sunt țările pe care le vor traversa perechile de vedete dornice de aventură la capătul lumii, printre concurenții care se aliniază la startul sezonului șapte numărându-se content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță, împreună cu sora ei, Andreea.

Cele două au dezvăluit că, deși în viața de zi cu zi au o comunicare extraordinară, presiunea competiției și-a spus cuvântul, iar momentele pline de tensiune nu au lipsit pe Drumul Zeilor.

carmen 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Noi știam cam cum vom fi și cum ne vom înțelege. Știam că, la un moment dat, ne vom ieși din sărite, ne vom enerva și vom țipa. Pur și simplu este o metodă de a ne descărca și a elimina din sistem energiile negative, care nu ne folosesc, ca să ne facem treaba cum trebuie. Mie îmi place foarte mult că eu și Carmen suntem diferite. Eu văd lucrurile într-un fel, ea le vede în alt fel și reușim să ne completăm”, a declarat Andreea.

„Când sunt foarte competitivă, pot să devin fiară. Sora mea, în schimb, este mai sociabilă, mai caldă. Dar, în același timp, este mai agitată și mai tipicară decât mine. Așa că, uneori, ea mă enervează pe mine și eu țip ca să mă lase-n pace. Încerc să mă concentrez la ce am de făcut, dar ea vorbește extrem de mult, așa că, la un moment dat, ajung să țip și eu la ea”, a dezvăluit Carmen, cu umor.

„Aventura asta te pune în toate ipostazele, te testează în toate formele posible și descoperi, de fapt, cine ești tu cu adevărat, lucru pe care n-ai putea să-l faci în zona ta de confort. Asia Express este mai mult decât ne-am imaginat. Totul este neașteptat pe Drumul Zeilor. Oricât ai încerca să-ți faci scenarii înainte – și eu am obiceiul acesta prost – nu se potrivește cu ceea ce urmează să se întâmple”, a completat sora lui Carmen.

Programul de difuzare al emisiunii Asia Express

Marea premieră a sezonului 7 Asia Express vine la Antena 1 cu un maraton de cinci ediții consecutive: primul episod va fi difuzat duminică, 1 septembrie, de la ora 20:00, aventura continuând în edițiile pe care telespectatorii le vor putea urmări luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30.

Ulterior, programul de difuzare al reality show-ului va reveni la patru ediții săptămânale: duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30, fiecare episod aducând o explozie de adrenalină pe cel mai lung traseu din toate cele șapte sezoane. Drumul Zeilor are 11 etape în loc de 10, purtând concurenții din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia, până în Bali, destinația marii finale.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton