; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carmen Harra şi fiica au venit la “O dată-n viaţă”

12 March 2012

Vineri seară, telespectatorii emisiunii „O dată-n viaţă' s-au întâlnit cu Carmen Harra, o prezenţă destul de rară pe micile noastre ecrane, a declarat că nu poate petrece foarte mult timp în România din cauza proiectelor în care este implicată în Statele Unite.

„Vin cu drag în România, însă nu pot sta prea mult pentru că în America am foarte multe proiecte în derulare – am o emisiune săptămânală la radio şi filmez şi un reality-show despre viaţa mea şi a fiicei mele pentru o televiziune de acolo'.

Alexandra i-a moştenit harul

Fiica sa, Alexandra, s-a născut în America, dar vorbeşte şi limba română, pe care a exersat-o alături de bunica. A moştenit de la mama sa harul de a anticipa unele lucruri care se vor petrece în viitor.

Alexandra a declarat pentru iulianatudor.ro că „deoarece petrec alături de mama 24 de ore din 24 mai prind şi eu din harul ei. Fiecare din noi are o intuiţie, care se poate dezvolta dacă ştii cum să o exersezi'.

Carmen Harra are succes în America. La fel şi fiica sa, care spune că nu s-ar putea adapta uşor la stilul românesc de viaţă: „Când vin în România, mi-e greu să stau mai mult de două săptămâni. Viaţa de aici e altfel, oamenii sunt mai trişti şi mai apăsaţi de problemele lor. E o chestiune de mentalitate, care ne doare pe amandouă. În America oamenii sunt mai împăcaţi cu viaţa lor', spune Alexandra.

picture-571_emisiune

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare