Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Harra, previziuni despre căsătoria Andrei și a lui Cătălin Măruță: „Se poate termina în dezastru. Nu sunt suflete pereche”

Carmen Harra, previziuni despre căsătoria Andrei și a lui Cătălin Măruță: „Se poate termina în dezastru. Nu sunt suflete pereche”
24

de Cristina Țapu,

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai admirate cupluri din industria showbiz-ului românesc. Ei sunt căsătoriți încă din 2008 și împreună au doi copii superbi, David și Eva. Cu toate că relația lor a rezistat tuturor obstacolelor, Carmen Harra a făcut o predicție neașteptată, sugerând că cei doi ar putea să ajungă la un divorț dureros.

Carmen Harra susține că relația dintre Cătălin și Andra este sortită eșecului

Andra și Cătălin Măruță se numără printre cele mai apreciate cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cu o relație solidă de peste 15 ani, aceștia se bucură de o legătură frumoasă și au împreună doi copii minunați, David și Eva.

Andra și Cătălin Măruță se pregătesc de nunta de cristal. „Profităm de orice zi specială să facem ceva memorabil”. EXCLUSIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Pe plan profesional, ambii au cariere de succes, iar cuplul lor pare să fie unul de nedestrămat. Cu toate acestea, celebra clarvăzătoare Carmen Harra a subliniat ideea că mariajul lor ar putea ajunge la un punct de cotitură, iar divorțul nu este exclus.

„Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.….Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce.

În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, povestea Carmen Harra, conform Click!

Cătălin Măruță și Andra au petrecut alături de 800 de invitați la nunta lor

În 2008, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios într-o biserică din Târgu Jiu, orașul natal al prezentatorului TV. La petrecerea de după ceremonia religioasă s-a estimat că au participat în jur de 800 de persoane, printre care s-au regăsit și numeroase vedete.

Recent, Andra a fost invitată în podcastul „Da Bravo!”, găzduit de Mihai Bobonete, unde a dezvăluit că ea nu îi mai cumpără cadouri soțului ei, Cătălin Măruță. Artista a mărturisit că acesta „nu știe să primească”, așa că nu-i mai cumpără deloc haine sau alte lucruri materiale.

„Nu-i mai cumpăr cadouri deloc. Nu știe să primească. Știu că e vina lui. Dar i-am spus. Nu-i mai cumpăr cadouri haine și chestii… I-am cumpărat la un moment dat niște ochelari care erau cu bluetooth. M-am dat peste cap pentru că încă nu apăruseră. Erau doar câteva perechi. Am sunat la niște prieteni să mă ajute să fac rost. Era 27 ianuarie, ziua lui. Nu i-a purtat niciodată. I-am zis: „Mă, măcar o dată, de dragul meu.” Îi am, dar îi port eu”, povestea Andra.

Sursă foto: Instagram Andra – Cătălin Măruță

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton