Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Harra, previziuni pesimiste despre relația dintre Lavinia Pîrva și Stefan Bănică Jr: „El este foarte dificil câteodată”

Carmen Harra, previziuni pesimiste despre relația dintre Lavinia Pîrva și Stefan Bănică Jr: „El este foarte dificil câteodată”
8

de Redactia Tvmania

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează un cuplu care atrage atenția oriunde merge. Ei trăiesc una dintre cele mai romantice povești de iubire din lumea showbiz-ului românesc și au o relație frumoasă de mai mulți ani. Cu toate acestea, potrivit lui Carmen Harra, cântărețul nu va îmbătrâni alături de partenera sa.

Carmen Harra, previziuni pesimiste despre relația dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut dezvăluiri surprinzătoare privind durabilitatea unor cupluri celebre și stabile din showbiz-ul românesc.

Potrivit acesteia, printre cei care nu vor fi împreună tot restul vieții se numără Antonia–Alex Velea, Andra-Cătălin Măruță, Monica Gabor-Mr. Pink, dar și Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva.

Vacanță pe insulă! Unde a ales Lavinia Pârva să se relaxeze (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Aceeaşi situaţie: divorţuri, separări. El este – eu îl ştiu foarte bine pe tatăl său, am avut onoarea să fiu de multe ori cu el pe scenă, dar pe fiul său nu-l cunosc personal – însă, sentimentul meu, mai mult ca şi psiholog că el este foarte independent, foarte dificil câteodată. (…)

Le dau tot aşa, o perioadă temporară împreună, dar nu foarte mulţi ani în viitor. (…) Brad Pitt cu Angelina se împacă. (…)”, a spus Carmen Harra, în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în secret în anul 2017

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. împărtășesc o poveste de dragoste de peste un deceniu. Cei doi s-au căsătorit în secret în anul 2017, în Bulgaria, și au devenit părinții unui băiețel numit Alexandru. Cu toate acestea, surprinzător pentru mulți, există o diferență semnificativă de vârstă între cei doi. Ștefan Bănică are 55 de ani și Lavinia Pîrva, 38.

Lavinia Pîrva formează un cuplu alături de Ștefan Bănică Junior de mai bine de un deceniu și are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care îi este alături. Consideră că destinul i-a adus împreună.

„Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întălnească, dacă este menit să fie împreună,  atunci așa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să știi că nu m-aș fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am și o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez„, povestea artista, în cadrul unei emisiuni moderate de Oana Turcu.

Sursă foto: Instagram Lavinia Pârva – Ștefan Bănică Jr.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton