Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Grebenișan are un iubit la mai puțin de trei luni de la divorțul de Alex Militaru. Cum a fost suprinsă alături de noul partener

Carmen Grebenișan are un iubit la mai puțin de trei luni de la divorțul de Alex Militaru. Cum a fost suprinsă alături de noul partener
10

de Cristina Țapu,

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au decis să se separe în luna martie, la mai puțin de trei ani de la cununia civilă. Deși Alex a încercat în repetate rânduri să obțină o a doua șansă din partea lui Carmen, relația lor a ajuns la final. Timpul a trecut, rănile s-au vindecat și se pare că Carmen are deja un nou iubit.

Carmen Grebenișan are un nou iubit după divorțul de Alex Militaru

Recent, Carmen a fost surprinsă de paparazzi de la Cancan în compania unui bărbat, iar gesturile lor au sugerat că nu sunt doar prieteni. Cei doi au luat masa la un restaurant și au făcut cumpărături împreună, comportându-se ca un cuplu.

În plus, cei doi au fost văzuți mergând îmbrățișați pe stradă și sărutându-se. La finalul plimbării, Carmen și noul ei partener s-au îndreptat către apartamentul ei din Floreasca, pe care l-a cumpărat la scurt timp după separarea de Alex Militaru.

Carmen Grebenisan si alex militaruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Atunci când a anunțat hotărârea de a divorța de Alex Militaru, după o perioadă lungă de reflecție și după ce și-a asigurat fanii că este o decizie bine chibzuită, Carmen Grebenișan a inclus și detalii despre faptul că îi lasă lui apartamentul în care au locuit împreună timp de doi ani.

Iată că nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la fapte. Și-a achiziționat deja un apartament superb, în care va locui după divorțul de Alex Militaru.

Carmen Grebenișan și-a cumpărat un apartament luxos în București după divorțul de Alex

Carmen Grebenșian și-a achiziționat un apartament spațios, cu patru camere și trei băi. Ea a făcut chiar și un tur al casei, spre bucuria fanilor. Locuința este decorată într-un stil modern și elegant, cu mobilier și accesorii în nuanțe de alb, bej, crem și negru, inclusiv în baie.

Întreaga locuință este decorată cu gust și este extrem de spațioasă, oferind mai multe spații de depozitare. Cu toate acestea, elementul cel mai interesant al casei este, fără îndoială, dormitorul matrimonial. Aici, nu doar că se află un pat de dimensiuni generoase și o oglindă pe perete, dar există și o vedere impresionantă asupra orașului, deoarece dormitorul este situat la un etaj înalt, oferind o panoramă uimitoare.

Alex Militaru a recunoscut că a fost dominat mult timp de o gelozie excesivă, care izvora din lipsa de încredere în sine. Se pare că nivelul său de gelozie era atât de pronunțat, încât nu i-a permis iubitei să participe la Survivor România. Dar, după un an de la această interdicție impusă partenerei sale, Alex Militaru a consimțit să o lase pe vedetă să facă parte din proiect.

Pentru ca relația lor să fie mai armonioasă, Carmen Grebenișan a dezvăluit că a luat în calcul să apeleze la un consilier de cuplu. În plus, cei doi soți au decis să petreacă vacanțe și separat, nu doar împreună pentru a lucra asupra gradului de încredere pe care îl au unul în celălalt.

Din păcate, se pare că încercările de a găsi un numitor comun au eșuat, iar cuplul a decis să divorțeze, în cele din urmă, la doar trei ani de la nuntă.

Sursă foto: Instagram Carmen Grebenișan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton