Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Grebenișan, primele imagini cu noul iubit. A confirmat oficial relația

Carmen Grebenișan, primele imagini cu noul iubit. A confirmat oficial relația
11

de Roxana Mirea,

Carmen Grebenișan a confirmat oficial relația cu noul iubit. Aceasta a publicat primele imagini cu cel care i-a cucerit inima, după divorțul de Alex Militaru. Aflată într-o vacanță în Italia, vedeta a postat pe mai multe fotografii cu ea, printre care și unele cu Cristi, noul ei iubit. 

Carmen Grebenișan, primele imagini cu noul iubit 

Carmen Grebenișan a confirmat în mod public relația cu noul iubit. În martie, vedeta a anunțat divorțul de Alex Militaru, veste care a luat prin surprundere pe toată lumea. Ulterior, la sfârșitul lunii iunie, Carmen Grebenișan a fost surprinsă în compania unui bărbat, iar gesturile lor au sugerat că nu sunt doar prieteni. Cei doi au luat masa la un restaurant și au făcut cumpărături împreună, comportându-se ca un cuplu. În plus, cei doi au fost văzuți mergând îmbrățișați pe stradă și sărutându-se. 

Acum, Carmen Grebenișan s-a afișat oficial cu noul iubit. Aflată într-o vacanță în Italia, vedeta a postat pe Instagram mai multe fotografii cu ea, printre care și unele cu Cristi, noul ei partener. Pe contul lui de Instagram, acesta a scris că e stabilit în Miami și că e „7 Figure Amazon Seller”, potrivit libertatea.ro.

Carmen Grebenișan, primele imagini cu noul iubit  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Carmen Grebenișan a plecat din apartamentul în care locuia cu fostul soț 

Carmen s-a mutat într-o casă nouă, deși ar fi preferat să rămână în apartamentul pe care l-a împărțit cu fostul ei soț. 

Carmen Grebenișan afirmă că apartamentul în care a locuit cu Alex Militaru reprezintă unul dintre proiectele sale de suflet și ar fi preferat să rămână acolo în loc să caute o altă locuință. Ea a propus să vândă apartamentul, dar fostul ei partener nu a fost de acord. Prin urmare, creatoarea de conținut s-a văzut nevoită să se mute într-o nouă locuință. 

Mie mi s-ar fi părut corect să-l vindem, nu să rămân eu în el, pentru că este o investiți comună la care am lucrat o lungă perioadă de timp și am investit timp, energie și desigur, o bună investiție financiară. Din păcate, această opțiune nu a fost bine primită atunci când am propus-o, așa că nu am avut încotro decât să-mi caut altă locuință. Acesta este motivul pentru care nu am rămas acolo”, a dezvăluit Carmen Grebenișan, pe pagina personală de Instagram. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton