Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Grebenișan nu-i acordă a doua șansă lui Alex. Când vor divorța oficial: „Rămânem prieteni pentru că ne-am înțeles mereu”

Carmen Grebenișan nu-i acordă a doua șansă lui Alex. Când vor divorța oficial: „Rămânem prieteni pentru că ne-am înțeles mereu”
11

de Cristina Țapu,

Carmen Grebenișan continuă să meargă înainte cu divorțul de Alex Militaru, iar cei doi urmează să semneze actele săptămâna viitoare. Deși inițial Alex Militaru se opunea și promitea să împiedice separarea, pare că acum acceptă să se împace cu această hotărâre. Carmen Grebenișan rămâne fermă în decizia sa și nu se abate de la cursul ales.

Carmen Grebenișan nu dorește să-i acorde o nouă șansă lui Alex Militaru

Carmen Grebenișan a decis să se separe de Alex Militaru după aproximativ trei ani de când au devenit oficial soț și soție. Se pare că Alex nu a dorit să se împace cu ideea separării și a făcut mai multe încercări de a o recuceri pe frumoasa vedetă. Din păcate, tentativele de împăcare au eșuat, iar Alex trebuie să accepte că povestea lor de iubire a ajuns la final mai repede decât s-ar fi așteptat.

Carmen Grebenisan si alex militaruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Am decis să nu acționez impulsiv și am vrut să văd dacă se rezolvă, dar din păcate oricât aș fi încercat, pentru că s-a încercat, nu s-a rezolvat. Și atunci cel mai în regulă și cel mai sănătos este să ne lăsăm fiecare drumul lui și să mergem înainte. Rămânem prieteni, pentru că ne-am înțeles mereu bine, dar o luăm pe căi diferite, pentru că în momentul de față prioritățile noastre sunt diferite„, a dezvăluit Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan s-a mutat din casa luxoasă în care locuia cu Alex Militaru și și-a cumpărat deja un apartament superb. Ea nu a vorbit public despre motivele pentru care au determinat-o să se separe de Alex Militaru, însă nașa și prietena sa cea mai bună, Alina Ceușan, a oferit câteva detalii despre ruptura care a intervenit între soți.

Alina a subliniat că este alături celor doi foști soți în aceste momente delicate și a menționat că a păstrat o legătură cât se poate de bună și cu Alex Militaru.

Da, așa cred, că Alex suferă mai mult. Carmen e foarte bine. Ea a fost și este în continuare o persoană foarte rațională când vine vorba de relații și a simțit că nu se mai află în locul potrivit. Acum, în acest moment din viața ei. A fost cea mai bună decizie. Când va fi pregătită, va comenta situația și va da mai multe detalii. E vorba de viața lor privată”, a dezvăluit Alina Ceușan, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cu ce probleme de cuplu s-au confruntat cei doi soți

Alex Militaru a recunoscut că a fost dominat mult timp de o gelozie excesivă, care izvora din lipsa de încredere în sine. Se pare că nivelul său de gelozie era atât de pronunțat, încât nu i-a permis iubitei să participe la Survivor România. Dar, după un an de la această interdicție impusă partenerei sale, Alex Militaru a consimțit să o lase pe vedetă să facă parte din proiect.

Pentru ca relația lor să fie mai armonioasă, Carmen Grebenișan a dezvăluit că a luat în calcul să apeleze la un consilier de cuplu. În plus, cei doi soți au decis să petreacă vacanțe și separat, nu doar împreună pentru a lucra asupra gradului de încredere pe care îl au unul în celălalt.

Din păcate, se pare că încercările de a găsi un numitor comun au eșuat, iar cuplul a decis să divorțeze, în cele din urmă, la doar trei ani de la nuntă.

Sursă foto: Instagram Carmen Grebenișan – Alex Militaru

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton