Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Grebenișan, relație la distanță. Noul iubit locuiește tocmai în Statele Unite. Cum a început relația lor

Carmen Grebenișan, relație la distanță. Noul iubit locuiește tocmai în Statele Unite. Cum a început relația lor
11

de Cristina Țapu,

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat în primăvara acestui an, iar vedeta iubește din nou. Prietena Alinei Ceușan a oferit noi declarații despre bărbatul care îi este alături și a dezvăluit cum a început povestea lor de iubire.

Carmen Grebenișan, detalii despre noul iubit

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au pornit pe drumuri separate în primăvara acestui an, după doar doi ani de căsătorie. Vedeta a procesat rapid separarea de către cel care i-a fost soț, iar în prezent de află într-o relație. Cel care îi aduce zâmbetul pe buze nu locuiește însă în România, ci în Statele Unite ale Americii. Carmen susține că, deși relația cu noul iubit nu este una secretă, preferă să nu ofere foarte multe detalii despre cuplul lor și să-și trăiască iubirea departe de ochii curioșilor.

Carmen Grebenișan, primele imagini cu noul iubit  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Eu sunt foarte bine, este o relație privată, nu ascunsă, dar nu vreau să fie expusă. Am învățat mai multe lucruri din relația trecută și am decis că este mai confortabil și pentru mine și pentru actualul partener să fie mai privată, pe cât se poate. Nu este nimic ascuns, dar nu o să ne vedeți foarte des în online.  Noi ne cunoșteam de multă vreme, de 10-15 ani, din Cluj, dar nu am interacționat foarte mult . Nu este din Cluj, este din Zalău, dar a stat în Cluj și ne știam din vedere.

Cred în faptul că chiar dacă ai o persoană lângă tine și nu este momentul să o descoperi, nu o vei descoperi chiar dacă stă lângă tine și 20 de ani. Iar atunci când vine momentul potrivit, te deschizi și tu. Nici eu nu am fost deschisă, aveam alte target-uri, alte gânduri și alt nivel de conștientizare a nevoilor mele”, a declarat Carmen Grebenișan, conform Cancan.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat după doi ani de căsătorie

Carmen Grebenișan susține că relația dintre ea și actualul iubit a evoluat cât se poate de natural. Vorbind despre lucruri care nu au legătură cu sfera amoroasă, cei doi au realizat că aveau foarte multe aspecte în comun, așadar au decis să ducă prietenia dintre ei la următorul nivel.

carmen grebenisanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 11

Carmen Grebenișan nu a vorbit, în detaliu, despre motivele care au cauzat ruptura de Alex Militaru, însă a lăsat de înțeles că diferențe dintre ei erau mult prea mari pentru a putea fi trecute cu vederea și a găsi o cale de comunicare eficientă.

Vedeta a dezvăluit că a simțit că Alex Militaru nu împărtășea aceleași aspirații ca ea și că a încercat să-l influențeze într-o direcție pozitivă, sperând că în cele din urmă vor putea depăși toate dificultățile care au ieșit în calea lor. Din nefericire, Carmen și Alex nu au putut găsi o cale de mijloc și au ajuns la concluzia că separarea este cea mai bună decizie pentru fiecare dintre ei.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton