Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Grebenișan a vorbit despre tragedia care i-a marcat adolescența: „Simțeam un gol în stomac și vedeam negru”

Carmen Grebenișan a vorbit despre tragedia care i-a marcat adolescența: „Simțeam un gol în stomac și vedeam negru”
18

de Cristina Țapu,

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România și duce astăzi o viață lipsită de griji. Situația nu a fost întotdeauna roz pentru vedetă. Recent, ea a povestit un episod care i-a marcat existența și care i-a cauzat suferință profundă.

Carmen Grebenișan a vorbit despre cel mai dureros moment al vieții sale

Carmen Grebenișan este invidiată de către mulți datorită vieții fabuloase pe care o trăiește, carierei prospere și căsniciei sale armonioase. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc drama prin care a trecut vedeta atunci când tatăl ei s-a îmbolnăvit de cancer, în urma falimentului business-ului familiei.

Carmen se pregătea de examenul de Bacalaureat atunci când tatăl său a fost diagnosticat cu cancer. Luni întregi, Carmen și-a privit tatăl măcinat de boală și s-a simțit neputincioasă. Obișnuia să se retragă în camera sa, neștiind cum să interacționeze cu părintele chinuit de maladia nemiloasă.

Carmen-Grebenisan-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Cel mai greu moment a fost când am aflat că tata are o tumoră canceroasă, eu fiind atunci un copil, chiar dacă eram în adolescență. Am aflat târziu, chiar înainte să se opereze. Tata s-a îmbolnăvit pentru că nouă ni s-a dus business-ul (n. red: aveau un magazin cu materiale de construcții). A fost destul de devastat. Tata a rămas cu împrumuturi, cu probleme. Mânca o dată pe zi și prost și a fost afectat colonul destul de tare. Prima reacție a fost că nu credeam.

A fost înainte să dau Bac-ul. Nu prea reușeam să înțeleg ce se întâmplă, nu voiam. A început o cură cu citostatice, dar când vedeam că pica de pe picioare… Eu vedeam negru în fața ochilor. E un sentiment de anxietate atât de profundă… Simțeam un gol în stomac și vedeam negru. Nu puteam să îl întreb ce i-au mai zis doctorii. Fugeam în cameră și, în sinea mea, îl evitam„, a povestit Carmen Grebenișan, conform Revistei Viva!

Carmen s-a lansat în lumea afacerilor alături de prietena sa, Alina Ceușan

Pe lângă jobul pe care îl are în mediul online, Carmen Grebenișan are și o afacere împreună cu Alina Ceușan. Cele două dețin un magazin online cu costume de baie.

Afacerea celor două este una profitabilă, iar produsele lor sunt preferate de multe femei, deși prețurile articolelor vândute aici nu sunt deloc de neglijat și nici pentru orice buzunar.

Carmen Grebenișan, o prezență constantă pe micul ecran

Carmen Grebenișan a participat la Survivor România 2023, de la Pro TV și a ajuns în ultimii trei concurenți rămași în concurs. De asemenea, a participat și la „Asia Express” și „Dancing on Ice” de la Antena 1. Recent, ea a fost invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, iar Cătălin Măruță a îndemnat-o să spună care post de televiziune i-a oferit mai mulți bani. 

Creatoarea de conținut a oferit un răspuns evaziv, spunând că sumele frumoase de bani au venit după încheierea emisiunilor la care a participat, mai ales după ce a participat la „Asia Express”.

Sursă foto: Instagram Carmen Grebenișan – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton