Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Carmen Grebenișan, invitație la cină de la Jorge. Prietena Alinei Ceușan a crezut că este curtată de solist. Care era adevărul, de fapt

Carmen Grebenișan, invitație la cină de la Jorge. Prietena Alinei Ceușan a crezut că este curtată de solist. Care era adevărul, de fapt
10

de Redactia Tvmania

Carmen Grebenișan, în vârstă de 31 de ani, este una dintre cele mai active persoane publice din mediul online, reușind să-și câștige titlul de influencer. Recent, ea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri cu adevărat picante!

Carmen Grebenișan a crezut că Jorge îi face curte

Carmen Grebenișan a fost invitata lui Cătălin Măruță la emisiunea pe care acesta o prezintă la PRO TV. Vedeta a participat la rubrica sosurilor iuți, acolo unde a fost nevoită să facă mărturisiri fără perdea.

Carmen a dezvăluit că, înainte să se căsătorească cu cel care îi este partener de viață acum, ea obișnuia să primească mesaje de la bărbații care o curtau. Între vedetele care i-au scris s-ar fi numărat și celebrul trapper, Ian.

„Mi-a scris. Nu eram căsătorită încă. M-a întrebat: «Ce mai faci, ce mai zici?». E un trapper, e cunoscut. Și-a zis cineva care se ocupă de mesajele mele: «Vezi că ți-a scris Ian.». Cred că i-am răspuns și i-am zis că sunt bine. Ce să zic? Asta a fost o chestie clară și concretă”, a povestit Carmen Grebenișan.

carmen-grebenisan-intrebata-ce-post-tv-a-platit-o-mai-bine-antena-1-sau-pro-tv-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În cadrul aceleiași emisiuni, Carmen Grebenișan a dezvăluit un moment care a avut loc cu câteva luni în urmă și pe care nu-l poate uita, întrucât îl consideră ușor penibil.

Jorge i-a scris pentru a o invita la podcastul pe care el îl moderează, însă vedeta nu a citit tot mesajul și, astfel, a crezut că o invită în oraș, la cină, cu scopul de a-i face curte.

„Jorge. Dar stai să zic. El nu a vrut să mă cucerească. Domnul mi-a pus o întrebare: Când ne vedem la o cină ca să vorbim despre podcast?.

El mă invitase la podcast, dar m-a invitat la cină. Când am văzut doar prima parte, nu am citit. Mi-a fost foarte jenă. Acum îmi e rușine că am crezut asta, dar nu am citit a doua parte. Am înțeles greșit și prost. Am crezut că mă agăța și nu am mai răspuns. I-am spus și lui Alex. Amândoi am înțeles la fel, că nu citisem ce scria la final”, a explicat Carmen Grebenișan la rubrica „Sosurile picante”.

Jorge, primele declarații după ce s-a operat la genunchi. Artistul s-a accidentat la Survivor România 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 10

Carmen Grebenișan, afirmații dure despre cea mai bună prietenă, Alina Ceușan

Carmen Grebenișan a fost întrebată și despre prietena sa cea mai bună, Alina Ceușan. Vedeta a fost rugată să enumere care sunt principalele defecte pe care le are Alina. Deși nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, Carmen nu a ezitat nici măcar o clipă în a sublinia că prietena sa este uneori egoistă și delăsătoare.

Pe lângă jobul pe care îl are în mediul online, Carmen Grebenișan are și o afacere împreună cu Alina Ceușan. Cele două dețin un magazin online cu costume de baie.

Afacerea celor două este una profitabilă, iar produsele lor sunt preferate de multe femei, deși prețurile articolelor vândute aici nu sunt deloc de neglijat și nici pentru orice buzunar.

Sursă foto: Instagram Carmen Grebenișan

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton