Homepage  / Vedete străine

Cum arată Carmen Electra la 51 de ani. Vedeta din „Baywatch” a luat o decizie neașteptată după 3 decenii de carieră

Cum arată Carmen Electra la 51 de ani. Vedeta din „Baywatch” a luat o decizie neașteptată după 3 decenii de carieră
11

de Cristina Țapu,

Tara Leigh Patrick sau Carmen Electra, în vârstă de 51 de ani, a luat o decizie radicală după mai bine de trei decenii în care s-a gândit dacă să facă sau nu acest pas. Actrița este determinată să-și schimbe legal numele în cel care a consacrat-o în lumea cinematografiei.

Carmen Electra a luat o decizie radicală după trei decenii petrecuți în lumina reflectoarelor

Emblema „Baywatch”, în vârstă de 51 de ani, s-a născut sub numele de Tara Leigh Patrick, dar își folosește numele de scenă Carmen Electra de peste 30 de ani. Iar acum a depus documente legale pentru a oficializa acest lucru, cerând ca numele ei să fie schimbat oficial în Carmen Electra.

Vedeta, care a fost văzută recent ținându-se de mână cu Sully Erna, 55 de ani, solistul trupei Godsmack, a depus actele pe 29 decembrie 2023, înainte de Anul Nou, deși nu este clar de ce a decis să oficializeze acum schimbarea numelui.

5th Annual Hollywood Beauty AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Electra poartă acest pseudonim de la începutul anilor ’90, când a devenit o senzație mondială datorită filmului „Baywatch”.

Deși a fost căsătorită de două ori, nu a luat niciodată numele de familie al niciunuia dintre soți.

Electra a fost căsătorită cu muzicianul Dave Navarro din 2003 până în 2007. Înainte de aceasta, ea s-a căsătorit cu starul NBA Dennis Rodman în 1998, de care a divorțat după doar nouă zile de mariaj.

Vedeta a devenit cunoscută sub numele de Carmen Electra în timpul anilor petrecuți la casa de discuri Paisley Park Records a lui Prince, la începutul anilor ’90.

Carmen Electra, cunoscută pentru farmecul ei magnetic și versatilitate, și-a creat o carieră notabilă care a traversat domenii precum modelingul, televiziunea și filmul. Cu o prezență scenică care atrage privirile, Carmen Electra a devenit o figură marcantă în industria de divertisment.

Cariera cinematografică a lui Carmen Electra a luat amploare cu o viteză amețitoare. A apărut în producții precum „Scary Movie” și „Starsky & Hutch,” cucerind publicul cu farmecul ei și prezența autentică pe ecran. Cu fiecare rol, Electra și-a consolidat statutul de vedetă în ascensiune în industria cinematografică hollywoodiană.

Carmen Electra a avut o viață amoroasă tumultoasă

Carmen Electra a format un cuplu alături de jucătorul Dennis Rodman. Cei doi s-au căsătorit în 1998, într-o ceremonie spontană în Las Vegas. Cu toate că relația lor a fost intens mediatizată, căsnicia a durat doar nouă zile, punând capăt unei perioade scurte, dar tumultuoase, a vieții lor romantice.

Carmen Electra a fost căsătorită și cu muzicianul Dave Navarro, chitaristul trupei Jane’s Addiction. Cuplul s-a căsătorit în 2003 și au format un parteneriat puternic în lumea showbiz-ului. Cu toate acestea, căsătoria lor s-a încheiat prin divorț în 2007, marcând sfârșitul unei relații de lungă durată.

După divorțul de Navarro, Carmen Electra a fost legată de chitaristul Rob Patterson. Relația lor, deși nu a fost la fel de publică ca cele anterioare, a durat aproximativ patru ani, până în 2012, când cei doi au ales să meargă pe căi separate. O altă prezență notabilă în viața romantică a lui Carmen Electra a fost Tal Cooperman, fondatorul unei companii de modă. Relația lor a fost de scurtă durată, dar nu a trecut neobservată în ochii presei de peste Ocean.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton