Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Brumă, sfaturi pentru cei care țin Postul Paștelui. Principalele greșeli alimentare care aduc kilograme în plus

Carmen Brumă, sfaturi pentru cei care țin Postul Paștelui. Principalele greșeli alimentare care aduc kilograme în plus
12

de Cristina Țapu,

Carmen Brumă are o formă fizică de invidiat, este pasionată de nutriție, iar exercițiile fizice nu lipsesc din activitățile sale de zi cu zi. Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit care sunt regulile pe care trebuie să le aibă în vedere persoanele care doresc să țină post fără a risca să acumuleze kilograme nedorite.

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt greșelile alimentare care aduc kilograme în plus în timpul postului

În cadrul programului „Suplă și sănătoasă cu Carmen Brumă”, partenera lui Mircea Badea a furnizat sfaturi și indicații pentru cei care doresc să evite creșterea în greutate în timpul postului.

Conform lui Carmen, este foarte important ca cei care țin post să evite mâncarea procesată de tipul hamburgerului sau snițelului de post. Nici maioneza de post nu este recomandată. Nici dulciurile vegane, cele care conțin multe alune sau nuci nu sunt o alegere bună pentru că pot avea mai multe calorii decât cele obișnuite.

În plus, Carmen Brumă a dezvăluit care sunt alimentele pe care putem introduce în meniu în perioada postului întrucât reprezintă o sursă importantă de proteine vegetale, conform Click!

Leguminoasele, precum lintea și mazărea, fulgii din drojdie inactivă, quinoa, dar și nucile sau semințele neprăjite sunt alimentele care nu ar trebui să lipsească din dieta celor care țin Postul Paștelui.

carmen-bruma-a-pozat-topless-la-46-de-ani-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cu toate acestea, există anumite greșeli alimentare pe care credincioșii le fac în această perioadă, conform lui Carmen. Aceste erori pot duce la îngrășare nedorită, subliniază iubita lui Mircea Badea.

„Iată două posibile greșeli în post, care pot duce la îngrășare.

1. Nu mănânci suficiente proteine sau nu combini corect sursele de proteine vegetale, astfel încât să aibă toți aminoacizii esențiali, iar lucrul ăsta te face să obții greu senzația de sațietate.

2. Nu mănânci suficiente fibre, ceea ce te face să ronțăi ceva, să ciugulești ceva tot timpul, iar lucrul ăsta menține secreția de insulină și favorizează problemele de sănătate, iar printre acestea și kilogramele în plus”,  a concluzionat Carmen Brumă.

Carmen Brumă este licențiată în nutriție și a scris numeroase cărți în domeniu

De-a lungul anilor, Carmen Brumă a fost admirată pentru aspectul său fizic și este considerată un exemplu de urmat pentru multe femei. Ca nutriționistă, adoptă un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată și exerciții fizice zilnice. 

Carmen Brumă este licențiată în nutriție și dietetică, având cunoștințe extinse în domeniul alimentației sănătoase și echilibrate. Își împărtășește expertiza și sfaturile cu publicul prin intermediul cărților pe care le-a scris, a prezentărilor la diverse evenimente și a colaborărilor cu diverse publicații de specialitate.

Sursă foto: Instagram Carmen Brumă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton