; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carmen bruma

Carmen Brumă se mută la Happy Channel, din toamnă

28 July 2016

Din toamnă, Carmen Brumă se alătură postului Happy Channel. Cunoscută pentru promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos, fosta vedetă a postului Realitatea se alătură trustului Intact, unde va prezenta emisiunea „Happy Life by Carmen Brumă'.

carmen bruma

Aceasta va face parte din „Happy Day', magazinul cultural informativ găzduit de Criss, Vlad și Rapha, care îşi măreşte durata la o oră, din toamnă. „Happy Life by Carmen Brumă' va dezvălui telespectatorilor care sunt secretele unei siluete de invidiat, ce presupune o dietă echilibrată şi care sunt cele mai bune metode de prevenție ale bolilor.

„Sunt bucuroasă să mă alătur unei echipe tinere și profesioniste și sper ca informațiile pe care le voi aduce în rubricile mele să fie pe măsura așteptărilor publicului Happy Channel, un public preponderant feminin și educat care apreciază cu siguranță importanța unui stil de viață sănătos în vremurile pe care le trăim. Vor exista mai multe rubrici («Happy Doc», «Happy Fit», «Slăbește-mă, Brumă!»), iar telespectatorii vor afla într-o manieră relaxată și neconvențională informații utile care să-i ajute să prevină problemele de sănătate, să fie în formă și să se simtă bine în propria piele. Un om sănătos nu are cum să nu fie fericit!', a declarat vedeta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare