; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carmen Bruma

Cum a slăbit Carmen Brumă: „Am trăit o experienţă traumatizantă”

29 May 2015
Vedeta de televiziune descrie lungul drum pe care l-a făcut de la statutul de supraponderală la cel de mămică în formă, la Constantin 60, duminică, de la 22:30, la Prima TV.
Carmen Bruma
Este cunoscută drept una dintre cele mai în formă vedete de televiziune, dar n-a fost dintotdeauna aşa. Carmen Brumă s-a luptat cu kilogramele în plus, nu puţine – peste 35!, încă din adolescenţă, iar povestea victoriei împotriva acestora o spune duminică seară, la Prima TV.
Mutarea familiei la Moscova, pe vremea când Carmen avea doar 17 ani, a declanşat depresia care a fost „tratată' cu multe dulciuri. Atât de multe încât, în doar două luni, liceana a luat în greutate 37 de kilograme!
 „Dacă n-aş fi trecut prin această experienţă, astăzi n-aş fi ceea ce sunt. Pot să spun că întâmplarea asta m-a disciplinat', povesteşte invitata lui Alexandru Constantin.
Carmen_Bruma_Alex_Constantin
Procesul de revenire la silueta de dinainte de plecarea din ţară a fost unul complicat. Fosta Miss Boboc (la liceul din România) a combinat înfometarea cu dietele „după ureche', până când s-a „aşezat' pe drumul cel bun.
„Am trăit o experienţă traumatizantă care s-a transformat într-o poveste reuşită', aşa descrie Carmen Brumă acest drum.
Acum, vedeta de televiziune, mama unui băieţel născut în urmă cu un an, are un regim echilibrat şi o viaţă sportivă pe care mulţi o invidiază. Aflaţi care este dieta pe care o urmează Carmen Brumă, dar şi alte secrete pentru un stil de viaţă armonios la Constantin 60, duminică, de la 22:30, la Prima TV.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare