Homepage  / Vedete româneşti

Carmen Brumă a pozat topless cu ocazia zilei de naștere. Arată senzațional la 46 de ani

Carmen Brumă a pozat topless cu ocazia zilei de naștere. Arată senzațional la 46 de ani
4

de Roxana Mirea,

Carmen Brumă împlinește astăzi, 9 mai 2023, frumoasa vârstă de 46 de ani. Vedeta arată și se simte excelent și pare că a descoperit elixirul tinereții. În plus, ea și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu o serie de imagini în care apare topless.

Carmen Brumă a pozat topless la 46 de ani

Este o zi specială pentru Carmen Brumă. Astăzi, 9 mai 2023, împlinește frumoasa vârstă de 46 de ani. Partenera lui Mircea Badea arată extraordinar de bine, dovada fiind și ultimele imagini publicate de aceasta pe rețelele sociale. Carmen Brumă a pozat topless cu ocazia zilei sale de naștere și a urcat imaginile pe Instagram.

„De astăzi, nu mi-e frică nici de 46. Mulțumesc pentru urări! #mybirthday”, a scris ea pe Instagram.

carmen-bruma-a-pozat-topless-la-46-de-ani-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Carmen Brumă se simte excelent de bine în pielea ei și le încurajează pe femeile care se află în jurul vârstei de 40 de ani să se simtă exact la fel și să nu se lase influențate de părerile negative din jur.

„’Expirato, hai lasă-ne! Cine te mai alege la vârsta asta! Cum să te îmbraci așa la vârsta ta! Nu ți-ai făcut o familie până la vârsta asta!’

Probabil ați identificat șablonul care, tacit sau mârlănesc, li se aplică în multe situații femeilor aflate în jurul vârstei de 40 de ani. „Age shaming-ul” sau „rușinarea” cuiva doar pentru că a ajuns la o anumită vârstă este un tip de discriminare stupidă, ilogică (la fel ca toate tipurile de discriminare) care se manifestă parcă, din ce în ce mai agresiv în mediul online. Nu e nimic nou sub soare, desigur, doar că, în secolul în care trăim, eu n-am de gând să mă simt prost doar pentru că n-am murit de tânară. Poate-ți iese ție, ăsta mic și agresiv, care ai senzația că tinerețea e un merit fară termen de expirare. Între timp, am de gând să fac tot ce simt și pot, indiferent dacă „se cade” sau nu la vârsta mea”, a scris pe Instagram Carmen Brumă, acum câteva săptămâni.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton