; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carmen bruma

FOTO| Carmen Brumă, primele declaraţii după naştere

15 May 2014

Carmen Brumă a intrat astăzi în direct în emisiunea Teo Show', de la Kanal D, şi a vorbit despre naşterea primului ei copil.

Ne simţim foarte obosiţi, întregi şi fericiţi că totul s-a terminat bine. Nu aş mai face asta şi cred că nu aş mai naşte natural, a fost destul de traumatizant, extraordinar de dureros şi cred că puteam să scap mult mai uşor. A fost mult mai greu decât mi-am imaginat, dar sunt vie, sunt întreagă după 18 ore de travaliu', a declarat Carmen Brumă.

[Not a valid template]

Întrebată de Teo Trandafir care a fost prima reacţie a lui Mircea Badea, Carmen a declarat: Când a văzut copilul prima dată, Mircea a spus: <>. Astăzi l-a luat în braţe, l-a şi învăţat o primă mişcare, cum să stea în gardă. În această seară avem consiliu de familie şi vom stabili ce nume va purta, una dintre variante este '.

“Gata, în sfârşit am născut :)! Natural, aşa cum mi-am propus. Vasilică 2014 are 3,430 kg, 52 cm şi, în curând, alt nume:). Mulţumesc colectivului medical de la Spitalul Regina Maria pentru profesionalismul desăvârşit. Îi sunt recunoscătoare doamnei doctor Luminiţa Enache pentru că mi-a respectat şi susţinut hotărârea de a naşte natural. Revin cu detalii”, a scris Carmen ieri noapte pe Facebook.

Sursa foto: Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare