; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carmen Avram

Carmen Avram e mândră să fie “cea mai bună din lume”

08 May 2013

Jurnalista şi prezentatoarea emisiunii de reportaje În premieră', de la Antena 3, spune că e onorată să fie cea mai bună din lume', după ce a luat recent medalia de aur pentru cea mai bună imagine la Festivalul de Film şi Televiziune de la New York.

Ea a vorbit cu Ela Crăciun, într-un interviu pentru blogul crainicei de la ştirile matinale de weekend ale Antenei 3 (www.elacraciun.ro), despre distincţia primită pentru reportajul Pe-un picior de Iad'.

Sincer, noi nu ne-am gândit că o să vină atât de repede un astfel de premiu şi tocmai de aceea nu ne-am dezmeticit nici acum. E, vorba americanului, «huge»', a explicat Avram. Să fii atât de «tânăr» şi să ai o medalie de aur pe care scrie «cel mai bun din lume», nu este puţin lucru'.

Există câteva secrete', a adăugat jurnalista. Munca este unul dintre ele. Sigur că nu-i obligatoriu că, dacă muncești, să iei un premiu. Dar e sigur că, dacă nu muncești, nu prea ai cum să-l iei. Al doilea este că niciun om din această echipă nu este delăsător. Delăsarea este mama submediocrităţii'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare