; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jurati x factor

Carla’s Dreams vrea încă o provocare în noul sezon „X Factor”

02 August 2018

După ce în sezonul trecut Carlas Dreams a reușit o premieră cu 'Grupurile', al căror mentor a fost, anul acesta, juratul 'X Factor' se gândește să își bată propriul record.

În 2017, Ad Libitum, trupa al cărui mentor a fost Carlas Dreams, a reușit să ajungă până în finală, marcând în premieră prezența unui reprezentant al grupurilor în această etapă a emisiunii 'X Factor'. Iar juratul se pare că ar fi pregătit să o ia anul acesta de la capăt!

„Când vin grupurile? Dacă tot nu am reușit anul trecut, aș vrea să mai încerc!', a fost replica ce i-a surprins pe Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică. Până acum, Delia a fost de două ori mentorul 'Grupurilor', în timp ce colegii săi au avut sarcina o singură dată.

Cel de-al optulea sezon 'X Factor' , în curând, la Antena 1,  se anunță plin de surprize. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carlas Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon 'X Factor', în curând, la Antena 1. 

 

CITEȘTE ȘI: 

Mihai Bendeac este noul prezentator „X Factor'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare