; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carlas dreams

Carla’s Dreams are un machiaj diferit pentru fiecare zi de filmare la „X Factor”

12 September 2016

Misterios și carismatic, solistul de la Carlas Dreams, noul membru al juriului „X Factor', a atras atenția încă din prima ediție a noului sezon, care a fost difuzată la Antena 1 vinerea trecută.

Cu o alură și un machiaj care îl fac să se remarce din prima, noul jurat a afișat de-a lungul filmărilor pentru noul sezon modele variate de machiaje cu care își acoperă chipul. Așa se face că acesta a purtat câte un model diferit de machiaj în fiecare zi de filmare a audițiilor.

[Not a valid template]

Carlas Dreams obișnuiește să își aleagă singur modelul de machiaj, dar nu exclude nici propunerile și sfaturile make-up artistului cu care lucrează. E nevoie de aproximativ o oră astfel încât chipul său să fie acoperit de culoare sau de numai 30 de minute dacă artistul își face singur machiajul.

Cu toate acestea, îndepărtarea machiajului durează mult mai puțin, astfel că juratului de la „X Factor' îi ia 10 minute pentru a scăpa de „mască'. Produsele pe care le folosește sunt bio, profesionale și nu afectează tenul. Artistul a început să folosească această imagine din dorința de a-și proteja identitatea și intimitatea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare