; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carla’s Dreams a lansat videoclipul “Anti CsD”

Carla’s Dreams a lansat videoclipul “Anti CsD”

03 April 2017

Grupul Carlas Dreams promovează în prezent Anti CsD', o nouă piesă de pe albumul pe care îl va lansa primăvara aceasta. Videoclipul single-ului Anti CsD' a fost filmat la Chişinău, în regia lui Roman Burlaca.

Mesajul piesei poate fi interpretat atât ca un dialog intern, cât şi o dezbatere a unor opinii publice pe mai multe subiecte: Uneori, dialogul intern, oricare ar fi natura acestuia, este mai important decât un dialog public. Uneori, o poziţie se sculptează prin perioade cu multe dialoguri de acest fel', au declarat cei de la Carlas Dreams.

Carlas Dreams va lansa, pe 13 mai, albumul AntiExemplu' printr-un show la Arenele Romane, regizat chiar de ei. Single-ul care dă numele albumului are peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube.

Primul show Carlas Dreams de la Arenele Romane, din mai 2016, a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani care au venit să îi asculte live pe artiştii lor preferaţi şi pe invitatele lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

Anul trecut, patru single-uri lansate de Carlas Dreams – Acele', Sub pielea mea', Imperfect', Cum ne noi' – au depășit fiecare 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Vedeţi aici videoclipul Anti CsD':

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare