; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pe umerii tăi slabi

Carla’s Dreams a lansat piesa „Pe umerii tăi slabi”: “Sunt mii de citate în care femeia este apreciată. Le includem pe toate aici și vă mulțumim!”

14 February 2018

Carla’s Dreams lansează single-ul “Pe umerii tăi slabi”, o piesă compusă de artiști împreună cu Alex Cotoi, cel care a produs majoritatea pieselor lor. Videoclipul pentru Pe umerii tăi slabi' a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca și DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care Carlas Dreams lucrează pentru toate piesele lor.
 
Sunt mii de citate în care femeia este apreciată. Le includem pe toate aici și Vă mulțumim!', au declarat Carlas Dreams.

Anul acesta, Carlas Dreams deja au lansat două piese 413' și 17 ani'. Single-ul anterior -Beretta' – are peste 27 de milioane de vizualizări, iar Până la sânge' are peste 10 milioane de vizualizări.

Carla’s Dreams revin pentru al treilea an consecutiv la Arenele Romane din București cu un nou show Monomaniac', pe 5 mai.

Sunt multe feluri de a anunța un concert. Mai pompos sau mai simplu. Dar ținând cont că este al treilea de acest tip – considerăm că ne putem permite să spunem că este tradiție deja. Așadar:
Carlas Dreams – MONOMANIAC'
Arenele Romane, 5 mai.
Vă așteptăm! Și
V-am cuprins! ,)', au spus Carlas Dreams.

În 2017, Carlas Dreams au susținut un concert în fața a peste 5000 de fani la Arenele Romane pentru lansarea albumului Antiexemplu', iar în 2016, un eveniment sold out pentru lansarea albumului NGOC'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare