Homepage  / Televiziune

Carla Cătană, eliminată de la MasterChef România 2024. Reacția ei i-a uimit peste măsură pe jurați. „Așa se întâmplă când păcălești”

Carla Cătană, eliminată de la MasterChef România 2024. Reacția ei i-a uimit peste măsură pe jurați. „Așa se întâmplă când păcălești”
4

de Roxana Mirea,

Carla Cătană a fost eliminată de la MasterChef România, în ediția difuzată luni, 21 octombrie 2024. Reacția ei, după ce a aflat că părăsește competiția, i-a uimit peste măsură pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.  

Carla Cătană a fost eliminată de la MasterChef România 2024 

Bucătăria „MasterChef” și-a deschis porțile luni, 21 octombrie 2024,  pentru cei mai buni 20 de concurenți din acest sezon. După etapa audițiilor și cea a confruntărilor, limitele lor vor fi testate într-o serie de probe care le vor pune la încercare creativitatea, rezistența la presiune și tehnica.  

Cei 20 de concurenți s-au întrecut aseară în preparate, texturi și arome pentru a-și păstra locul în cel mai iubit show de cooking din România. Primele tensiuni au apărut deja între ei, iar călătoria MasterChef s-a încheiat pentru Carla Cătană. 

Pasionații amatori de bucătărie au avut de înfruntat aseară primele probe din cea mai râvnită etapă a show-ului: bucătăria MasterChef. Dacă la prima provocare au fost nevoiți să pregătească preparate care să integreze trei ouă — de găină, de gâscă și de prepeliță — cei care nu au reușit să impresioneze cu farfuria lor au intrat la testul sub presiune, unde au avut de ales între un ingredient vedetă, la vedere, sau unul ascuns, pe care să-l gătească. În final, în urma testului sub presiune, Ortenisa Iliev și Carla Cătană au intrat la duel, iar aceasta din urmă a părăsit competiția. 

În momentul în care Carla a aflat că este cea eliminată, s-a bucurat foarte tare. „Mi-e dor de copiii mei”, a spus Carla. 

Deci chiar te bucuri că pleci. De aia ai lăsat clătita crudă?”, a întrebat-o Florin Dumitrescu.  

Eu am crezut că s-a bucurat că a înțeles că rămâne. Deci tu ai înțeles că părăsești MasterChef?”, a spus și Sorin Bontea.  

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu – MasterChef RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Da, chef. Sunt onorată că am reușit să ajung până aici”, a spus Carla.  

Sunt oameni în țara asta care nu își văd copiii câte 9 luni pe an, iar, la MasterChef, ea singură s-a înscris, ea singură a venit, ea s-a bucurat că a venit. Nu a obligat-o cineva să vină”, a spus Florin Dumitrescu.  

Suntem siguri că a luat locul cuiva. Așa se întâmpla când păcălești. Mi se pare că ce a făcut ea e o păcăleală”, a spus și Cătălin Scărlătescu. 

„Îmi doream foarte tare să plec pentru că băiețelului meu îi este foarte dor de mine și tuturor copiilor mei, dar a fost cea mai frumoasă experiența din viața mea și sunt foarte fericită că am reușit să ajung până aici”, a declarat Carla printre lacrimi.  

„Vreți la familie, mergeți, sunteți liberi!” 

În această seară, de la 20:30, concurenții rămași vor avea de trecut un ‘test’ fulger pregătit de chefi. După plecarea neașteptată a Carlei, care a mărturisit că îi este dor de copiii ei, chefii vor tranșa situația fără milă: 

Dacă mai este cineva în aceeași situație, să spună acum. Să lase șorțul pe banc și să plece acasă. Vreți la familie, mergeți, sunteți liberi!”, vor spune aceștia. Cum vor reacționa cei 19 concurenți rămași și la ce probe vor fi supuși, vedem în această seară.  

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton