; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carla Bruni vrea un copil în 2011

04 January 2011

Prima doamnă a Franţei şi-a exprimat, în mai multe rânduri, dorinţa de a deveni mamă împreună cu soţul ei Nicolas Sarkozy, iar 2011 i se pare un an favorabil pentru a-şi îndeplini această dorinţă, anunţă quien.com.

Carla îşi doreşte, de foarte mult timp, un bebeluş. Anul trecut, ea chiar a declarat că se roagă pentru a avea un copil'. Surse apropiate spun că fostul manechin şi-ar dori să rămână însărcinată anul acesta, ca să nască în 2012, după alegerile prezidenţiale din Franţa.

Dacă nu va putea rămâne însărcinată, Carla (43 de ani) nu exclude varianta adoptării unui copil. Ea mai are un băieţel de nouă ani, rezultat în urma relaţiei cu profesorul Raphaël Enthoven, iar Nicolás Sarkozy are trei copii cu fosta sa soţie.

Chiar dacă iubeşte foarte mult copiii, Carla Bruni-Sarkozy nu este foarte simpatizată în Franţa. Conform unui sondaj recent, citat de contactmusic.com, ea este cel mai enervant star francez. Cântăreaţa i-a devansat pe actorii Alain Delon şi Gerard Depardieu, care s-au clasat pe locurile doi, respectiv trei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare