; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carey Mulligan s-a logodit cu Marcus Mumford

27 July 2011

Actriţa de 26 de ani a acceptat cererea în căsătorie a cântăreţului englez, membru al trupei Mumford&Sons, după doar şase luni de relaţie, potrivit Daily Mail.

Mulligan le-a arătat deja inelul de logodnă prietenilor care au vizitat-o recent la reşedinţa ei din sud-vestul Angliei, în Somerset.

Carey arăta ca o pisică răsfăţată cu nişte smântână. Purta un inel superb şi nu părea să fie deranjată că îl vede toată lumea', a declarat un martor. Erau împreună, parcă erau lipiţi. Ea vorbea, iar el îi sorbea fiecare cuvânt'.

Mulligan şi Marcus (24 de ani) au fost inseparabili de la începutul relaţiei lor, petrecându-şi timpul fie la casa artistului din Londra, fie mergând în vacanţă în insulele Orkney (Scoţia), sau în turneul Mumford&Sons din statul american Arizona.

În trecut, Mulligan a mai avut o relaţie de lungă durată cu Shia LaBeouf, starul francizei Transformers', în vreme ce Mumford s-a despărţit de cântăreaţa Laura Marling cu puţin timp înainte de a începe idila cu proaspăta sa logodnică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare