; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carey Mulligan nu este recunoscută de fani pe stradă

27 January 2011

Actriţa britanică, care s-a despărţit de starul Shia LaBeouf (24 ani) în luna octombrie, se consideră norocoasă pentru că nu trebuie să facă nimic ca să se ascundă de fani, relatează femalefist.co.uk.

„Nu trebuie să fac nimic! Vă spun cu mâna pe inimă, n-am fost niciodată oprită pe stradă de cineva. Niciodată. Nimeni nu mă recunoaşte, ceea ce este minunat', a spus Carey Mulligan (25 de ani).

„Viaţa mea nu s-a schimbat deloc. Nu trebuie să schimb nimic'. Pe de altă parte, Carey Mulligan a stat la un moment dat lângă persoane care nu au recunoscut-o şi îi criticau ultimul film, „Never let me go' (2010).

„Stăteam într-o gondolă la Festivalul de Film Telluride cu alţi şase oameni care tocmai văzuseră << Never let me go >>. Aveau o conversaţie referitoare la film şi aduceau multe critici. Eu stăteam lânga ei, dar nici nu şi-au dat seama'.

„Cred că faima vine cu filme mari în care interpretezi personaje, cum ar fi cele din benzile desenate, iar publicul este proprietarul acelei persoane. Pentru filmele în care am apărut până acum, tipul de fani este cu totul altul', a mai spus actriţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare