; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carey Mulligan locuieşte într-un hotel ieftin din LA

25 October 2010

Actriţa britanică s-a mutat într-un hotel ieftin din Los Angeles, după ce s-a despărţit de Shia LaBeouf (24 de ani)  şi a rămas pe drumuri, anunţă femalefirst.co.uk.

„Este un hotel pentru oamenii care călătoresc, studenţi şi persoane cu un buget strict. Ne mândrim că păstrăm camerele curate, dar este cale lungă până la standardele de lux de la Hollywood', a spus un angajat.

„Am rămas uimit când am văzut-o pe Carey Mulligan la recepţie. Te-ai aştepta să stea într-un hotel de 4 stele, nu aici. Nu a avut cerinţe speciale şi nu vrea să fie tratată diferit. Este retrasă şi pare mulţumită aici', a continuat acesta.

Angajatul a mai spus că vedeta mănâncă la restaurantul hotelului şi-şi mai cumpără mâncare de la un supermarket din împrejurimi.

Carey Mulligan (25 de ani) filmează pentru drama „Drive' şi îşi petrece tot timpul liber în cafeneaua hotelului Best Western din Los Angeles, unde plăteşte 100 de dolari pe noapte pentru o cameră.

„Pare obosită când vine de la filmări. Adesea poartă o pălărie şi îşi ţine capul în jos', a spus o chelneriţă.

Un prieten de-al actriţei a spus că Mulligan plănuieşte să se mute înapoi în Anglia după ce termină filmările: „Nu are multe lucruri şi le ţine pe toate într-o valiză. Nu are nici prea mulţi prieteni în Los Angeles'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare