; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Carey Mulligan e cel mai bine îmbrăcată femeie

08 November 2010

Actriţa britanică (25 de ani) a câştigat titlul de „Cel mai bine îmbrăcată femeie a anului', decernat de revista „Harpers Bazaar'.

Deşi a mărturisit că nu este înnebunită după trendurile vestimentare, Mulligan le-a depăşit pe Victoria Beckham, Alexa Chung şi Kate Moss, printre altele, în mare parte datorită stilului ei care îmbină elementele retro cu cele moderne.

„E atât de «noul val» francez, circa anii 60 – ca o starletă din filmele lui Godard – dar foarte modernă totuşi', a descris-o designerul Erdem Moraloglu.

Exprimându-şi propria părere despre modă, Carey a declarat că doar datorită stilistului ei reuşeşte să arate atât de bine atât de des.

Nu prea-mi pasă de modă', a mărturisit ea, dar am un stilist extraordinar care mă îmbracă, iar în timpul liber, sunt destul de simplă'.

Victoria Beckham, fosta vedetă pop devenită designer, a ieşit pe locul doi, în timp ce mondena britanică Yasmine Le Bon a ieşit pe poziţia a treia. În top au mai intrat actriţele Tilda Swinton (locul şapte), Gwyneth Paltrow (11) şi Sienna Miller (16).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare