; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce secrete au Fernando Colunga sau Gabi Spanic?

13 October 2011

Postul Acasă difuzează vineri, 14 octombrie, de la 17.30, o ediţie specială a emisiunii Dezvăluiri din lumea telenovelelor: Alcool, violenţă şi rivalitate' (Confesiones de Novela'), în care nume mari din lumea telenovelelor povestesc despre conflictele apărute pe platourile de filmare, despre certurile, neînţelegerile şi rivalităţile dintre actori.

Celebrităţi latino-americane, precum Mario Cimarro, Gabriela Spanic (foto), Thalia, Adriana Fonseca, William Levy, Fernando Colunga (foto), Eduardo Yañez sau Aylin Mujica dezvăluie cele mai intime secrete din spatele camerei de filmat pe care le-au ţinut ascunse de privirile publicului.

Fericirea afişată de marile vedete în faţa reflectoarelor nu este întotdeauna una reală, zâmbetele acestora ascund suferinţe şi drame, născute uneori chiar pe platourile de filmare.

Aflaţi astfel ce actriţe din telenovele îşi acuză partenerii de film de agresiune fizică, ce actori au suferit accidente grave la filmări, care sunt cei dependenţi de alcool, dar mai ales cum stă treaba cu rivalitatea dintre William Levy şi Fernando Colunga şi ce părere are Marlene Favela despre Mario Cimarro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare