; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma Vedetelor   concurenti

Care sunt obiectele pe care concurenții și-ar dori să le ia la „Ferma vedetelor”

06 March 2015

Mai sunt 3 zile până când Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinița Oancea, Corina Drăgulescu, Cristina Cioran și Ionuț Iftimoaie vor intra în „Ferma vedetelor'. Le veți putea urmări peripețiile din 9 martie, de la 20:30, la PRO TV.

Regulile stricte au stârnit imaginația celor 12 vedete. Concurenții pot să își ia în bagaj doar anumite lucruri, renunțând la farduri și produse cosmetice, la balsam de păr și aparate de ras. Având ocazia să își aleagă doar două obiecte personale pe care să le ia cu ei la fermă, cei 12 concurenți și-au dat frâu liber imaginației și au început să facă tot felul de propuneri, încercând să obțină cât mai multe avantaje înainte de a intra în casă.

[Not a valid template]

Printre cele mai amuzante cereri se regăsesc: o medalie de aur, sac de box, șemineu, prune, frunze uscate de tutun, 2 kilograme de miere, praf de scărpinat.

Pe listele fetelor s-au regăsit obiecte de îngrijire personală cum ar fi epilatorul, peria de păr sau demachiantul, dar și obiecte de suflet precum icoană, cărți, candelă sau cruciuliță. Nici gașca băieților nu s-a neglijat la capitolul aspect fizic și au cerut servețele umede, aparate de bărbierit, ceas, forfecuță, briceag multifuncțional sau chitară pentru amuzament.

Însă, lista obiectelor admise la Ferma Vedetelor este una foarte strictă. Cele 12 vedete au voie să își ia în bagaj doar 2 perechi de încălțăminte, o pereche de papuci de casă, 2 geci groase, 4 pantaloni, rochii sau fuste, o pereche de pantaloni scurți, 4 lenjerii de corp, o pijama, 4 perechi de șosete, 3 bluze călduroase, pulovere sau hanorace, 4 tricouri, un costum de baie, 2 perechi de mănuși, 2 căciuli, un prosop și câteva articole de igienă cum ar fi pastă de dinți și șampon.

 

Rămâne de văzut care au fost obiectele personale pe care au avut voie să le ia cu ei la Ferma Vedetelor și cum se vor acomoda cu condițiile de viață de la țară, din 9 martie, de luni până joi și sâmbăta de la 20:30, numai la PRO TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare