Homepage  / Televiziune

Care sunt noutățile de la History Channel în luna septembrie 2024. Premierele importante

Care sunt noutățile de la History Channel în luna septembrie 2024. Premierele importante
14

de Roxana Mirea,

În luna septembrie 2024, la HISTORY Channel, explorăm refugiile adesea sinistre folosite de unii dintre cei mai cunoscuți dictatori ai lumi pentru a se sustrage de la capturare și pentru a exercita controlul asupra națiunilor lor, în noul serial documentar „Ascunzătorile Dictatorilor”, „Așii Amanetului” se întorc cu un nou sezon în care ne poartă în lumea plină de culoare a afacerilor de amanet, iar membrii echipei serialului „Blestemul fermei Skinwalker” cercetează noi situri din S.U.A. unde sunt înregistrate fenomene paranormale în noi episoade din „Dincolo de Ferma Skinwalker”.

Noutățile lunii septembrie 2024 la History Channel

Ascunzătorile dictatorilor

Premiera marți, 3 septembrie, de la ora 21:00

Titlul original: Dictators’ Hideouts

Prin cercetări meticuloase și interviuri cu experți, acest serial inovator va oferi o perspectivă fără precedent asupra ascunzătorilor adesea sinistre folosite de unii dintre cei mai cunoscuți dictatori din lume pentru a se sustrage de la capturare și pentru a exercita controlul asupra națiunilor lor.

Episoadele emisiunii „Ascunzătorile dictatorilor” se concentrează pe refugiile a 6 dictatori europeni: Nicolae Ceaușescu, Adolf Hitler, Benito Mussolini, Iosif Stalin, Viktor Ianukovici din Ucraina și Enver Hogea – cunoscut ca „Hitler” al Albaniei. Telespectatorii vor porni într-o călătorie vizuală ce începe de la proiectarea și construcția palatelor îndepărtate, a buncărelor subterane și a complexelor fortificate care serveau atât ca simboluri ale puterii, cât și ca refugii față de lumea exterioară.

Cu imagini de arhivă rare, analize de specialitate și mărturii ale celor care au trăit sub conducerea acestor dictatori, seria „Ascunzătorile Dictatorilor” va examina în mod cuprinzător implicațiile psihologice și politice dezvăluite de caracteristicile și arhitectura acestor ascunzători șocante.

Așii Amanetului – Sezonul 25A

Premiera duminică, 8 septembrie, de la ora 12:00

Titlul original: Pawn Stars

Așii Amanetului se întorc! Cu mult înainte de bănci și bancomate, au existat magazinele de amanet. Amanetul a fost prima formă a creditului de nevoi personale din Statele Unite până în anii ‘50, iar în zilele noastre, aceste magazine de amanet încă ajută oamenii să se întâlnească.

„Așii Amanetului” vă vor purta în lumea plina de culoare a afacerilor de amanet. La magazinul Gold & Silver Pawn Shop de la marginea orașului Las Vegas, trei generații ale familiei Harrison conduc la comun afacerea.

Cele 10 noi episoade vor aduce în prim-plan descoperiri ale unor articole cu valoare istorică, dar și momente autentice din viața celor trei bărbați supranumiți „Așii Amanetului”, respectiv tatăl Rick, fiul Corey și prietenul din copilărie Chumlee, care conduc împreună magazinul de amanet Gold & Silver, de la marginea orașului Las Vegas.

Astfel, cei trei își vor folosi abilitățile dobândite în ani de experiență pentru a evalua valoarea articolelor, de la falsuri până obiecte veritabile.

Așii Amanetului – Sezonul 25A (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Dincolo de ferma Skinwalker Sezonul 2 

Titlul original: Beyond Skinwalker Ranch

Premiera miercuri, 18 septembrie, de la ora 23:00

Ferma Skinwalker este considerată în prezent ca fiind punctul zero al întâlnirilor cu OZN-urile și al activității paranormale din SUA. Din 2020, Dr. Travis Taylor alături de Erik Bard și echipa lor de investigație au lucrat non-stop pentru a colecta, analiza și procesa cât mai multe date asociate cu fenomenele înregistrate în infama fermă din Utah.

Experimentele lor au dat rezultate uimitoare, dar nu suficiente pentru a desluși pe deplin secretul fermei. Așa că, pentru prima dată, au decis să își extindă căutarea de răspunsuri. În efortul de a obține o perspectivă mai largă și de a construi seturi de date mai mari, echipa de la ferma Skinwalker adaugă doi membri ai echipei și trece la ofensivă, urmărind noi situri din S.U.A. unde sunt înregistrate fenomene paranormale.

Beyond_Skinwalker_Ranch_S2_3840x2160_centered_art_onlyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 14

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton