Homepage  / Televiziune

Care sunt noutățile de la History Channel în luna august 2024. Premierele importante

Care sunt noutățile de la History Channel în luna august 2024. Premierele importante
5

de Roxana Mirea,

În luna august, la HISTORY Channel, facem o călătorie plină de nostalgie în lumea lui Walt Disney și a imperiului istoric pe care el și fratele său l-au construit, în serialul documentar „Imperiul Disney”, facem o radiografie a celor mai distructive arme folosite sau dezvoltate vreodată în „Cele mai letale arme”, și redeschidem porțile legendarei ferme Skinwalker într-un nou sezon din „Blestemul Fermei Skiwalker”.

Noutățile lunii august 2024 la History Channel

Imperiul Disney

Premiera duminică, 18 august, de la ora 22:00
Titlul original: How Disney Built the World

„Imperiul Disney” este o călătorie plină de nostalgie în lumea lui Walt Disney și a imperiului istoric pe care el și fratele său, Roy Disney, l-au construit. 

Cele 6 episoadele de câte o oră se concentrează pe momentele de genialitate care schimbă regulile jocului în istoria Disney, inclusiv crearea celor mai recunoscute personaje animate din lume, punerea bazelor industriei animației, revoluționarea conceptului produselor de marcă și utilizarea designului și ingineriei inovatoare pentru a construi parcurile de distracții Disneyland, Walt Disney World Resort și nu numai. 

Seria documentară cuprinde un interviu cu inginerul legendar Bob Gurr, angajat direct de Walt Disney, care a dezvoltat peste 100 de modele pentru atracțiile parcurilor tematice Disney, oferind o perspectivă surprinzătoare asupra inovațiilor și provocărilor unice implicate în realizarea viselor unui vizionar. 

Documentarul prezintă materiale istorice rar văzute, recreații dramatice originale și interviuri-cheie cu Don Wildman (Orașe Subterane), Margaret Kerrison, Douglas Brinkley, Mindy Johnson. 

Imperiul Disney (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cele mai letale arme

Premiera sâmbătă, 3 august, de la ora 22:00
Titlul original: Deadliest Weapons Declassified

Acest serial documentar de 5 episoade realizează o radiografie a celor mai distructive arme folosite sau dezvoltate vreodată. Emisiunea îmbină interviuri exclusive cu spioni, operatori speciali, contractori militari și producători de arme, grafică computerizată de nivel înalt, reconstituiri dramatice și imagini de arhivă din buletine de știri. Pentru prima dată, vedeți misiunile din jurul acestor arme – cum au fost folosite sau oprite și ce arme viitoare vor afecta.

Blestemul Fermei Skiwalker

Sezonul 5
Titlul original: The Curse of Skinwalker Ranch
Premiera miercuri, 28 august, de la ora 22:00

Pentru mai bine de 200 de ani, ferma Skinwalker din Utah a stat în centrul atenției mass-media din SUA datorită sutelor de incidente misterioase, anomalii și activități inexplicabile. nimeni nu a reușit să dezlege misterul fenomenelor stranii în ciuda deceniilor de cercetări, potrivit unora, finanțate în secret chiar de guvernul SUA. 

Acum, porțile legendarei ferme Skinwalker sunt larg deschise pentru un grup de cercetători care se pregătește să caute în subteran să facă ceea ce nu s-a mai făcut până acum și să se afunde sub suprafața celui mai faimos punct fierbinte OZN din lume. 

Cel de-al cincilea sezon urmărește cele mai îndrăznețe eforturi de până acum ale proprietarului fermei, Brandon Fugal, și ale echipei sale condusă de cercetătorul principal Erik Bard și astrofizicianul Dr. Travis Taylor pentru a dezvălui adevărul din spatele infamului teren de 512 acri din nord-estul statului Utah. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton