; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ce Andreea Berecleanu şi Simona Gherghe au primit roluri noi în grila Antenei

23 August 2010

La şase luni de la debutul său la pupitrul „Observatorului' de la ora 19.00, Alina Petrescu a fost înlocuită de Andreea Berecleanu, iar experimentul Noului Observator' ia sfârşit. Mutare-şoc şi la Acces direct': Mădălin Ionescu îi lasă locul Simonei Gherghe!

Începând de azi, Andreea Berecleanu e al treilea prezentator al principalului jurnal de la Antena 1, Observatorul' de la ora 19.00, din acest an. În februarie, consultanţii de la compania britanică ITN au ales-o pe Alina Petrescu (Antena 3) ca succesoare a cuplului Sandra Stoicescu – Lucian Mândruţă, însă atât englezii, cât şi jurnalista au rezistat mai puţin de jumătate de an.

Simona Gherghe, în locul lui Mădălin

Antena 1 a rupt legăturile cu echipa ITN la începutul verii, iar Alina Petrescu se pregăteşte de revenirea la Antena 3. Cauzele? Observatorul' de seară a rămas mult în urma rivalilor de la Ştirile Pro TV', care au înregistrat audienţe de aproape două ori mai mari din 22 februarie, de la venirea Alinei, până în prezent.

Altă mutare aparent bizară este schimbarea lui Mădălin Ionescu, gazda show-ului de după-amiază Acces direct', cu Simona Gherghe, prezentatoarea Observatorului de weekend'. Deşi Ionescu devenise un adversar redutabil pentru Cătălin Măruţă (Happy Hour'), concurentul direct al Pro TV de pe acel tronson, subiectele senzaţionaliste şi de multe ori şocante îi ţineau la distanţă pe publicitari, iar emisiunea nu avea încasări consistente din reclame, potrivit surselor TVmania.

.

(Citeşte varianta integrală în revistă)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare