; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

William Levy s a întors la muncă. Actorul pregătește o nouă peliculă

Care sunt cerințele impuse de William Levy pentru a se întoarce la telenovele

15 May 2019

William Levy, cunoscut pentru rolurile din telenovele, dorește să revină la acest gen de producție, însă nu cu orice preț! 

 

Deși nu a mai apărut într-o telenovelă din anul 2013, atunci când a fost protagonistul telenovelei „La tempestad', William Levy nu a spus niciodată că nu dorește să mai joace în telenovele. 

„Genul acesta de producții sunt romantice, iar o parte din mine este așa. A trecut ceva vreme de când nu am mai putut lucra în telenovele și îmi este extrem de dor', a recunoscut actorul în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Hoy'.

În ciuda dorinței sale, Levy are și anumite cerințe și condiții pentru cei care doresc să îi propună un asemenea proiect:

A pesar de su deseo de volver a encabezar una telenovela, el también galán del melodrama Triunfo del amor dejó claro que no está dispuesto a hacerlo a cualquier precio.

„Nu doresc să revin bineînțeles în aceste momente pe un platou de filmare unde aș putea fi prins 11 luni pe an, 12 ore pe zi, 6 zile pe săptămână. Nu este ceea ce doresc în momentul de față, însă dacă mi se oferă să joc pe o perioadă mai scurtă de exemplu 5 luni din an cu siguranță aș accepta', a completat actorul. 

În ultimii ani actorul a locuit în America alături de iubita sa, Elizabeth Gutierrez și cei doi copii pe care îi au împreună. William Levy s-a dedicat afacerilor, colaborărilor, dar și actoriei pentru pelicule. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare