; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Care sunt cauzele morţii Karlei Alvarez din Maricruz

Care sunt cauzele morţii Karlei Alvarez din “Que bonito amor”?

19 November 2013

Care sunt cauzele morţii Karlei Alvarez din MaricruzAnunţul că actriţa de telenovele Karla Alvarez (Irasema din Que bonito amor') a fost găsită moartă în apartamentul ei din Ciudad de Mexico, pe 15 noiembrie, i-a şocat pe mulţi colegi de breaslă, mai ales pe Thalia, care ţinea foarte mult la ea.

La doar 41 de ani, Karla a murit în urma unui stop cardio-respirator, lăsând în urmă un soţ mai mare cu 25 de ani decât ea (cu care se căsătorise, în secret, anul acesta, conform El Universal') şi o familie îndurerată care a mulţumit presei din Mexic pentru suportul şi pentru toată discreţia în ceea ce priveşte procedura de incinerare.

De-a lungul timpului, frumoasa Karla, care a împlinit 41 de ani, pe 15 octombrie, fix cu o lună înainte de tragicul eveniment, a avut mai multe probleme. S-a scris, ani la rândul, că ar suferi de anorexie şi chiar că ar avea cancer. Ea a negat vehement aceste ştiri, chiar dacă, la un moment dat, ajunsese să cântărească doar 41 de kilograme, susţinând că este slabă pentru că are un regim alimentar strict şi că merge foarte des la sală.

Declaraţiile unui fost iubit, producătorul Jorge Van Rankin, de care s-a îndrăgostit nebuneşte în 2003, când a participat la reality-show-ul Big Brother VIP' (şi care a făcut-o să sufere foarte mult) au determinat-o să recunoască că lua frecvent anti-depresive.

Mai mult, s-a scris că moartea i s-ar fi tras de la consumul excesiv de alcool. Conform tvnotas.com, Karla ar fi venit de mai multe ori beată pe platourile de filmare ale ultimei ei telenovele, Que bonito amor' (tranmisă anul acesta de Acasă), acest lucru deranjându-l la culme pe producătorul Salvador Mejia, care a dat-o afară.

În urma autopsiei, s-a aflat că actriţa a făcut stop cardio-respirator din cauza pastilelor pe care le lua pentru anorexie şi bulimie, boli de care suferea de mai mult timp.

Karla şi-a făcut debutul în telenovele la 20 de ani, când a jucat alături de Thalia în telenovela Maria Mercedes'. Ulterior, ea s-a remarcat în telenovelele precum Minciuna', Toantele nu merg în rai', Cameleonii', Suflete rănite', Intrusa' şi Alma rebelde'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare