Homepage  / Vedete româneşti

Care sunt afacerile lui Sorin Bontea. Cu ce se mai ocupă juratul de la MasterChef România

Care sunt afacerile lui Sorin Bontea. Cu ce se mai ocupă juratul de la MasterChef România
15

de Roxana Mirea,

Sorin Bontea este un maestru bucătar extrem de apreciat, iar popularitatea lui a crescut odată cu aparițiile la TV în show-uri precum MasterChef și Chefi la cuțite. Totuși, acesta are și alte surse de venit. Iată cu ce afaceri se mai ocupă Sorin Bontea.  

Cu ce afaceri se ocupă Sorin Bontea 

Sorin Bontea este un maestru bucătar extrem de apreciat și o personalitate în peisajul mediatic de la noi. Este cunoscut mai ales pentru rolul său în emisiunile MasterChef, Chefi la Cuțite și Asia Express. Acesta a devenit cunoscut odată cu apariția în show-ul culinar de la Pro TV, alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Apoi, cei trei s-au mutat la Antena 1 și au jurizat 12 sezoane de Chefi la cuțite, până la decizia lor de a pune punct colaborării cu postul TV. Acum, aceștia s-au întors la Pro TV. 

Pe lângă cariera de bucătar și om de televiziune, Sorin Bontea și-a luat în serios meseria de influencer de gastronomie, așa că pagina lui de Instagram este înțesată de reclame și de parteneriate, fiind dorit de marile companii.  

Îl vedem și la TV, în celebrele reclame la detergent, are un contract solid cu o firmă care face livrări la domiciliu și totodată este brand ambasador pentru o companie de electrocasnice. Are un contract de colaborare cu un restaurant specializat pe burgeri și pizza, pentru care a creat un burger special, filmează rețete pentru canalul de Youtube, potrivit libertateapentrufemei.ro 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu – MasterChef Romania 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cum a cunoscut Sorin Bontea pe soția lui 

Sorin Bontea este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală. Dacă pe el îl știe o țară întreagă, soția lui este învăluită în mister, căci puține sunt detaliile care se cunosc despre cea care i-a furat inima celebrului bucătar. 

Juratul de la „MaterChef România” și soția lui sunt împreună din 1989 și s-au căsătorit în 1994. Din iubirea lor, au venit pe lume doi copii: Miruna și Iulian. Sorin a declarat acum ceva timp că şi-a cucerit soţia cu un trandafir roşu şi cu… mâncare chinezească. 

„Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a declarat Sorin Bontea acum ceva timp.  

Sorin Bontea și soția lui, în ziua nunții

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, înapoi la PRO TV 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit în postura de jurați la MasterChef. Cei treci chefi se întorc la PRO TV și vor juriza concurenții din sezonul 9 al show-ului culinar. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut primele declarații. 

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus Sorin Bontea.

MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus Chef Florin Dumitrescu. 

Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a declarat și Cătălin Scărlătescu.

Citește și:

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton