; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MV5BZDUyNDdkMTgtNDcxMy00OGZiLTk5YTItODdiMTI3NWJjZjNlXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_

Care este soarta serialului „Legea familiei”. Când se întoarce pe micile ecrane turcești

22 May 2020

Serialul de succes „Legea familiei' („Çukur'), difuzat și la noi de Happy Channel (primele două sezoane), va reveni pe micile ecrane turcești abia în septembrie. De vină este evident pandemia prin care trecem.

Din cauza Coronavirusului filmările la sezonul 3 au fost întrerupte în martie, iar ulterior actorii au încercat să filmeze un episod fiecare din casele lor. În cele din urmă însă producătorii au decis că mai bine ar fi să pună punct sezonului 3.

Conform sozcu.com.tr., filmările pentru sezonul al patrulea vor începe în august. Iar dacă lucrurile vor decurge normal serialul (oprit la episodul cu numărul 93, cel filmat de actori în izolare) va reveni la postul turcesc Show TV în septembrie. 

Producţia „Legea familiei', lansată în Turcia în octombrie 2017 şi desemnată „Cel mai bun serial' la gala Ayakli Gazete TV Stars Awards din 2018, îl are în prim-plan pe Yamaç (Aras Bulut Iynemli), băiatul cel mic al lui Idris Koçovalı (Ercan Kesal), a cărui familie face legea în Çukur („groapa'), unul dintre cele mai periculoase cartiere din Istanbul. Rebel din fire, Yamaç îşi doreşte să aibă o viață diferită față de cea a familiei sale, aşa că părăsește Çukur și se mută într-un alt loc din Istanbul, pentru a-şi urma pasiunea pentru muzică. Yamaç intră în tot felul de încurcături atunci când în vechiul său cartier ajunge un alt clan mafiot, condus de Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil). Yamaç este astfel nevoit să-și apere familia și comunitatea.

În sezonul 3 al serialului s-a alăturat distribuției și actorul Barış Arduç, protagonistul serialului „Între tine și rău' („Kuzgun'). Barış îl joacă pe Arık Böke Erdenet, fratele mai mic al lui Çagatay Erdenet, marele dușman al celor din clanul Koçovalı.

Pentru rolul din „Legea familiei', Aras Bulut Iynemli (pe care l-ați mai văzut în „Trădarea', „Suleyman Magnificul' şi „Intrusul') a fost desemnat „Cel mai bun actor' în cadrul evenimentului „Fluturele de Aur', organizat de publicaţia Hürriyet. Aras a mai obţinut acelaşi premiu pentru interpretarea sa la încă patru gale. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare