; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prince charles harry meghan 01

Care este prețul pe care Prințul Charles îl va plăti pentru securitatea lui Meghan și a lui Harry în SUA

01 April 2020

Prima zi în care Ducii de Sussex și-au pierdut statutul de „persoane protejate la nivel internațional' aduce după sine și o pierdere financiară pentru tatăl lui Harry, Prințul Charles. 

După ce au luat decizia să se mute în Statele Unite, iar Donald Trump anunța în urmă cu câteva zile că statul nu va plăti cheltuieli de securitate pentru cuplul Meghan Markle-Prințul Harry, iar purtătorul de cuvânt al celor doi a declarat că   aceștia „nu au niciun plan să ceară Guvernului SUA resurse financiare pentru securitatea lor. Aranjamente plătite din fonduri private au fost deja făcute', se pare că cel care oferă acele fonduri private este chiar fiul Reginei. 

Peste 2,5 milioane de dolari pe an sunt costurile de securitate din SUA post-Megxit, pe care Charles le va achita. O sursă a declarat pentru Daily Mail că: 

„Charles a fost de acord să plătească o„ contribuție privată ' Ducilor de Sussex. Nu va fi dezvăluit cât și pentru ce se folosește, dar se speculează că ar fi în jur de 2 milioane de lire sterline. Cu toate acestea, Prințul de Wales nu are o sumă infinită de bani' a declarat sursa. Se pare că venitul privat anual al moștenitorul tronului Marii Britanii se ridică la 26 de milioane de dolari pe an.

Potrivit celor de la Page Six vineri Meghan și Harry au plecat din casa de 14 milioane de dolari pe care au achiziționat-o în Canada și au plecat în Los Angeles alături de fiul lor, Archie. Mama lui Meghan, Doria, locuiește în Los Angeles, iar fosta vedetă „Suits' de 38 de ani a crescut acolo.

 Este probabil ca prețul securității lor să fie chiar mai mare decât se credea, deoarece polițiștii britanici nu au voie să poarte arme în SUA, ceea ce înseamnă că cei doi trebuie să angajeze paznici privați.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze această știre.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare