Homepage  / Seriale turceşti

Care este povestea din „Tablou de familie”, noul serial turcesc de la Kanal D. Patru femei și mai multe divorțuri

Care este povestea din „Tablou de familie”, noul serial turcesc de la Kanal D. Patru femei și mai multe divorțuri

de Mioara Tronaru,

„Tablou de familie”, remake al serialului britanic „The Split”, urmărește o familie specializată în divorțuri. Iată despre ce este vorba în noul serial turcesc de la Kanal D.

Care este povestea serialului „Tablou de familie”, Kanal D

Din 27 iunie, pe tronsonul lăsat liber de finalul de la „O dragoste”, Kanal D difuzează cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20.00, o nouă dramă turcească. „Tablou de familie”, remake al serialului britanic „The Split”, urmărește o familie specializată în divorțuri.

O mamă și cele trei fiice ale sale sunt protagonistele serialului „Tablou de familie”. Mama, Çolpan Cevher (Sumru Yavrucuk, pe care-am mai văzut-o în „Fatmagul” sau „Nehir”), este o avocată renumită care a reușit să dezvolte una dintre cele mai bune case de avocatură specializată în divorțuri din Istanbul. Este divorțată și și-a crescut singură fiicele după ce soțul ei a fugit cu bona, în urmă cu 25 de ani. Fiica cea mare, Azra Günay (Gökçe Bahadir, pe care o știm din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” sau „Clubul Istanbul”), tot avocată, tot specalizarea divorțuri, e în plin proces de separare de soțul ei, după ce-a aflat că o înșală. Și sora ei, Sanem (Gökçe Eyüboglu, care a jucat și ea în „Promisiunea”), e avocată, dar nu a fost niciodată interesată nici de vreo carieră la barou, nici să se căsătorească. Fiica cea mică însă, Güneș (Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”), nu a urmat drumul familiei, a renunțat la facultate, și-a deschis o micuță cafenea și, chiar dacă lumea ei se „scaldă” în divorțuri, are un iubit cu care vrea să se căsătorească.

Serialul „Tablou de familie”/„Evlilik Hakkinda Her Sey” este o producție MF Yapim, care a debutat pe 21 septembrie 2021, pe canalul turc FOX, unde s-a bucurat de audiențe frumoase. În afara dramei de familie, scenariul cochetează cu tot felul de cazuri de divorț, dar și cu povești de dragoste care rezistă în fața provocărilor unei căsnicii. Din distribuție, mai fac parte: Yigit Kirazci (pe care tocmai l-am văzut în serialul „O dragoste”) și Sarp Akkaya (care poate fi văzut pe Netflix, în filmul „Fii tatăl meu”).

Și o nuntă reală

Printre atâtea divorțuri fictive, Gökçe Bahadir (42 de ani) și-a găsit dragostea. În timp ce filma la „Tablou de familie”, în februarie 2022, actrița s-a căsătorit cu muzicianul Emir Ersoy, scrie Turkish TV Series. Gökçe Bahadir s-a plâns presei la acea vreme că, din cauza programului încărcat, a fost probabil mireasa cea mai dezinteresată de nunta ei.

Abia a avut timp, printre pauzele de filmare, să-și aleagă rochia, iar ceremonia în sine a adunat puțini prieteni din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Gökçe Bahadir este la a doua căsnicie, după ce a mai fost căsătorită cu actorul Ali Sunal, de care a… divorțat în 2012.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton