Homepage  / Vedete străine

Care este porecla amuzantă a Prințului William. Mike Tindall a dezvăluit secretul. „Ești într-o mare încurcătură!”

Care este porecla amuzantă a Prințului William. Mike Tindall a dezvăluit secretul. „Ești într-o mare încurcătură!”
15

de Roxana Mirea,

Prințul William are o poreclă foarte amuzantă. Secretul a fost dezvăluit de Mike Tindall, care este căsătorit cu verișoara lui William, Zara Tindall. Acesta a dezvăluit cum îl numește pe Prințul de Wales și de ce.  

Care este porecla Prințului William 

Prințul William are o poreclă amuzantă printre prietenii săi. În timpul unei apariții în cadrul podcastului Seven: Rob Burrow, Mike Tindall, care este căsătorit cu verișoara lui William, Zara Tindall, a dezvăluit cum îl numește pe prințul în vârstă de 41 de ani, potrivit ET.  

Prințul de Wales îmi este cunoscut sub numele de „One Pint Willy”, pentru că nu ține deloc la băutură, având în vedere că vin dintr-un sport în care se bazează pe aspectul social și pe câteva beri care sunt băute destul de des”, a declarat Mike, fost jucător profesionist de rugby. „Aceasta este o poreclă pe care o voi da cu siguranță pentru Prințul de Wales. One Pint Willy (n.r. O halbă Willy). Am spus-o, îmi pare rău, domnule.” 

Zara a râs la dezvăluirea soțului ei, spunându-i în glumă: „Ești într-o mare încurcătură!” 

Care este porecla Prințului William. Mike Tindall l-a dat de golIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Nu este prima dată când Mike a lăsat să-i scape un secret despre familia regală. În timpul unui episod din septembrie al podcastului său „The Good, The Bad & The Rugby”, Mike a dezvăluit că a văzut-o pe soția „extrem de competitivă” a lui William, Kate Middleton, jucând beer pong. 

Beer Pong este un joc de băut, în care jucătorii aruncă o minge de ping-pong în pahare pline cu bere. Dacă jucătorul nimerește paharul, adversarul lui trebuie să bea toată berea din pahar. 

Nu sunt deloc competitivă”, a răspuns Kate pe un ton ironic și timid, înainte de a recunoaște despre ea și soțul ei: „Nu cred că am reușit să terminăm un meci de tenis, noi doi. Devine o provocare mentală între noi doi.”.   

Între meciurile de tenis, William și Kate sunt ocupați cu creșterea celor trei copii ai lor: George, în vârstă de 10 ani, Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Louis, în vârstă de 5 ani. William și Kate și-au lansat recent felicitarea de Crăciun, care conține o fotografie alb-negru cu întreaga lor familie. 

British Royal Family attend together at Christmas carol service at Westminster AbbeyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton