; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bahar Sahin   personaj Ceren   Nemilosul Istanbul   Kanal D

Care este pasiunea ascunsă a frumoasei Bahar Sahin, personajul Ceren, din serialul „Nemilosul Istanbul” (Kanal D)

20 October 2020

Bahar Șahin, tânăra actriță care dă viață personajului Ceren, în producția „Nemilosul Istanbul', difuzată la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20.00,  și-a descoperit o pasiune extrem de îndrăzneață – sporturile extreme.

Frumoasa actriță, în vârstă de doar 23 de ani, și-a surprins fanii cu informații despre vacanța ei de anul acesta, ea împărtășindu-le acestora, prin intermediul rețelelor de socializare, o pasiune neștiută până acum.

„Am avut o vacanță foarte plăcută anul acesta. Am ales locuri în care am putut practica sporturile care mă pasionează, cele neobișnuite, care oferă adrenalină. Am făcut tot ce mi-a trecut prin cap în această vară, am zburat, m-am scufundat și am făcut surf. Sporturile obișnuite nu sunt pentru mine', a spus  Bahar.

Personajul Ceren, pe care  actrița îl interpretează în serialul „Nemilosul Istanbul', luptă prin orice mijloace, indiferent de consecințe, pentru a-și atinge scopul. Ceren este mezina familiei Yilmaz, o familie săracă, venită în Istanbul ca să-și schimbe soarta. Frumoasa fată îi dă mari bătăi de cap mamei sale, Seher (interpretată de Deniz Ugur), ea neîmpăcându-se, sub nicio formă, cu statutul de fată săracă. Ceren reusește să se strecoare în faimoasa și bogata familie Karacay, cea la care lucrează împreună cu familia, singurul ei țel fiind acela de a deveni parte, cu acte în regulă, din bogata familie. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare