Homepage  / Vedete româneşti

Care este numele real al lui Romică Țociu. Ce apare în buletinul actorului

Care este numele real al lui Romică Țociu. Ce apare în buletinul actorului
12

de Roxana Mirea,

Romică Țociu este cunoscut pentru umorul lui fără limite, care nu-i lipsește nici la America Express, în ciuda probelor extrem de dificile. Totuși, nu mulți știu că numele lui real nu este Romică. Iată ce apare în buletinul actorului. 

Care este numele real al lui Romică Țociu 

În prezent, fanii îl pot vedea pe Romică Țociu la America Express 2023, sezonul 2, show-ul de la Antena 1, unde actorul a participat alături de fiul lui, Cătălin. Ei bine, actorul este cunoscut pentru umorul său, umor care nu îi lipsește nici pe Drumul Soarelui, în ciuda probelor istovitoare.  

Deși fanii lui cunosc mai multe detalii despre viața sa, nu mulți știu că Romică nu este numele din buletin al actorului. În actul de identitate al artistului scrie, de fapt, Constantin Romeo Toma Țociu. 

„Toată viața mă gândeam că dacă într-o bună zi aș putea ajunge artist, tot timpul încercam să îmi fac ceva din numele ăla ca să sune așa. Sună bine și Costică, dar era prea așa. E un nume ușor comic Costică. Toată familia a vrut să îmi pună câte un nume de am atâtea. Asta a fost nașterea mea, acolo declicul unde s-a întâmplat. 

Cineva împărțea textele la brigăzile artistice și am zis, când m-a strigat, că mă numesc „Toni”. Toată viața mea mă strigau prietenii Toni. Mama mă strigă și acum așa. Și instructorul a zis Romică Țociu și așa a rămas de atunci” , a declarat Romică Țociu în cadrul podcast-ului „DA BRAVO!”, găzduit de Mihai Bobonete.

Întrecere epuizantă la  America Express 2023, sezonul 2. Joc de amuletă unic în istoria reality show-ului (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu

Deși Cătălin nu a călcat pe urmele tatălui său și nu a moștenit talentul actoricesc, tânărul este împlinit și mulțumit că reușește să strângă bani în urma pasiunii pe care o are. Cătălin este bucătar și deține propria pizzerie. Drumul spre perfecționarea artei culinare nu este unul deloc simplu și necesită multă practică, însă Cătălin nu se lasă descurajat.

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv.

După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a declarat Cătălin, la un moment dat.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton