Homepage  / Vedete străine

Care este numele real al actriței Emma Stone. Nici regizorul Yorgos Lanthimos nu știa

Care este numele real al actriței Emma Stone. Nici regizorul Yorgos Lanthimos nu știa
14

de Roxana Mirea,

Emma Stone, în vârstă de 35 de ani, a participat la conferința de presă de la Festivalul de la Cannes pentru noul ei film „Kinds of Kindness”. Aici, ea a fost întâmpinată cu numele ei real, pe care nici măcar regizorul filmului nu îl știa.  

Care este numele real al actriței Emma Stone 

Emma Stone, în vârstă de 35 de ani, a fost întâmpinată cu entuziasm cu numele ei real atunci când a vorbit sâmbătă, 18 mai, la conferința de presă de la Festivalul de la Cannes pentru noul ei film „Kinds of Kindness”. 

Un reporter de la revista 98 Magazine din Kazahstan i s-a adresat cu „Emily”, înainte ca regizorul filmului, Yorgos Lanthimos, să încerce să îl corecteze pe jurnalist și să dezvăluie că numele ei este „Emma”. Stone, însă, l-a informat pe Lanthimos, în vârstă de 50 de ani, că reporterul a avut dreptate de la început, potrivit usmagazine.com.

„Numele meu este Emily, mulțumesc”, a spus râzând actrița premiată cu Oscar. „Foarte drăguț.” 

Reporterul și-a reluat apoi întrebarea despre rolul lui Stone în „Kinds of Kindness”, care a avut premira la Cannes vineri, 17 mai. 

Willem Dafoe, Emma Stone – la cea de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes,Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Emma Stone și-ar dori să revină la prenumele ei real 

Emma Stone, care colaborează acum cu Lanthimos pentru „Kinds of Kindness” după colaborarea lor la filmul „Poor Things” din 2023, a fost botezată Emily la naștere. L-a schimbat în Emma când a început să joace, deoarece exista deja o Emily Stone care lucra pentru SAG-AFTRA. Emma a fost aleasă ca o aluzie la Emma Bunton, membra ei preferată din trupa Spice Girls. 

„În copilărie, eram super blondă, iar numele meu real este Emily, dar am vrut să mă numesc Emma datorită Baby Spice și ghici ce? Acum sunt”, a declarat anterior Emma Stone în timpul unei apariții din 2018 la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. „Nu a fost neapărat din cauza ei, dar da, în clasa a doua, m-am dus la învățătoare în prima zi și am rugat-o să-mi spună Emma. Da, așa am făcut. Și al doilea motiv a fost reprezentat de Emma Lee Bunton de la Spice Girls. Da, așa a fost.” 

Stone a purtat numele de Emma de-a lungul carierei sale profesionale, recent dorind să facă o schimbare, revenind la rădăcinile sale.  

„Când ajung să cunosc [persoane], oamenii cu care lucrez [îmi spun Emily]”, a declarat ea pentru The Hollywood Reporter în aprilie, după ce colegul ei de platou din „The Curse”, Nathan Fielder, a precizat că îi spune pe numele de botez. 

Emma Stone a adăugat: „Dintr-un motiv oarecare, mi-am zis: „Nu mai pot să fac asta. Spune-mi doar Emily”. Nathan îmi spune Em, ceea ce este mai ușor.”  

Stone a mai precizat că, dacă un fan îi spune Emily în timp ce îi cere un selfie sau un autograf, ea nu îl corectează. 

„Mi-ar plăcea să fiu Emily”, a spus ea. 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton