; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gabriela cristea 11

Care este numele complet al fiicei nou-născute a Gabrielei Cristea. Are 3 prenume cu totul neașteptate

19 March 2019

Mezina familiei Cristea Clonda a primit nu unul, ci trei prenume speciale cu o semnificație aparte. Deși inițial toată lumea a crezut că fetița are un singur nume, se pare că Gabriela și Tavi au dorit să păstreze tradiția ca în cazul primei lor fetițe, Bella Victoria Margot. 

Imediat ce prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a adus pe lume cea de-a doua fetiță s-a aflat și numele ales de vedetă și de soțul ei pentru aceasta: Iris.

Însă micuța nu va avea doar un prenume, ci trei. Muzicianul Tavi Clonda a fost cel care a dezvăluit care sunt cele trei nume pe care le va avea mezina familiei.

„O cheamă Thea Iris Selena. Toate sunt zeiţe. Iris este şi zeiţă, pe lângă faptul că l-am ales pentru că este nume de floare şi Gabriela a venit cu această idee şi eu am îmbrăţişat-o. Este şi Zeiţa Curcubeului. Thea este zeiţa Luminii şi Selena este zeiţa Lunii. După aia am aflat că s-au legat cumva. Dacă Victoria este o prinţesă, Iris este o zeiţă. Pur şi simplu ne-a plăcut şi l-am ales. Ştiam de mult timp', a mărturisit Tavi Clonda pentru emisiunea'Te iubesc de nu te vezi', de la Antena Stars. 

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetiță. Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare