Homepage  / Vedete româneşti

De ce au divorțat Carmen Grebenișan și Alex Militarul. Nașa lor, Alina Ceușan, a rupt tăcerea: „A fost cea mai bună decizie”

De ce au divorțat Carmen Grebenișan și Alex Militarul. Nașa lor, Alina Ceușan, a rupt tăcerea: „A fost cea mai bună decizie”
16

de Cristina Țapu,

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste după aproximativ trei ani de la cununia civilă. Ei nu au oferit detalii despre motivele care au stat la baza hotărârii de a divorța, însă nașa lor, Alina Ceușan, a oferit câteva amănunte.

Care a fost motivul real pentru care Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat

Carmen Grebenișan s-a mutat din casa luxoasă în care locuia cu Alex Militaru și și-a cumpărat deja un apartament superb. Ea nu a vorbit public despre motivele pentru care au determinat-o să se separe de Alex Militaru, însă nașa și prietena sa cea mai bună, Alina Ceușan, a oferit câteva detalii despre ruptura care a intervenit între soți.

Carmen Grebenisan si alex militaruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Alina Ceușan a dezvăluit că, în urma despărțirii, Alex Militaru a fost cel mai afectat și a ales să plece într-un retreat în Bali pentru a-și regăsi liniștea interioară și a-și clarifica gândurile. Carmen Grebenișan a optat și ea pentru o vacanță, iar destinația aleasă a fost New York.

Alina a subliniat că este alături celor doi foști soți în aceste momente delicate și a menționat că a păstrat o legătură cât se poate de bună și cu Alex Militaru.

„Carmen e bine, e în New York. Încă suntem în continuare și suntem în continuare și le voi fi. Alex e în Bali, la un retreat. Fiecare dintre ei și-au luat o perioadă de pauză, dar cumva, excursiile astea erau plănuite și înainte de despărțire. Lucrurile se întâmplă în diferite feluri în viață și e important că nu au fost copii implicați, cred eu. Atunci devin lucrurile complicate și mai grele, când intervine un divorț. Eu am mai spus-o și o mai spun, în calitate de nașă a amândurora sunt alături de ei. Chiar astăzi am vorbit cu Alex, i-am dat un mesaj, l-am întrebat cum se simte, dacă e bine, cum îi merge cu retreat-ul, dacă îi place în Bali.

alina-ceusan-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 16

Da, așa cred, că Alex suferă mai mult. Carmen e foarte bine. Ea a fost și este în continuare o persoană foarte rațională când vine vorba de relații și a simțit că nu se mai află în locul potrivit. Acum, în acest moment din viața ei. A fost cea mai bună decizie. Când va fi pregătită, va comenta situația și va da mai multe detalii. E vorba de viața lor privată”, a declarat Alina Ceușan, în cadrul unei emisiuni televizate, conform Cancan.

Ce probleme de cuplu au avut Carmen și Alex Militaru

Alex Militaru a recunoscut că a fost dominat mult timp de o gelozie excesivă, care izvora din lipsa de încredere în sine. Se pare că nivelul său de gelozie era atât de pronunțat, încât nu i-a permis iubitei să participe la Survivor România. Dar, după un an de la această interdicție impusă partenerei sale, Alex Militaru a consimțit să o lase pe vedetă să facă parte din proiect.

Pentru ca relația lor să fie mai armonioasă, Carmen Grebenișan a dezvăluit că a luat în calcul să apeleze la un consilier de cuplu. În plus, cei doi soți au decis să petreacă vacanțe și separat, nu doar împreună pentru a lucra asupra gradului de încredere pe care îl au unul în celălalt.

Din păcate, se pare că încercările de a găsi un numitor comun au eșuat, iar cuplul a decis să divorțeze, în cele din urmă, la doar trei ani de la nuntă.

Sursă foto: Instagram Carmen Grebenișan – Alina Ceușan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton