; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Care este genul de bărbat pe care Tania Budi nu îl suportă

Care este genul de bărbat pe care Tania Budi nu îl suportă: „Femeilor le place să fie provocate intelectual”

07 July 2021

La cei 53 de ani ai săi, Tania Budi nu se dezminte! Este și astăzi una dintre vedetele care se încadrează la categoria „Tinerețe fără bătrânețe'. De curând, vedeta a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului plastician, scrie click.ro.

Tania Budi a mers recent la o clinică de estetică și frumusețe din Constanța, la un medic specializat în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reparatorie. Potrivit sursei citate, vedeta și-a făcut o blefaroplastie, o intervenție chirurgicală prin care sunt corectate pleoapele.

Rugată să numească 5 tipologii de bărbați care nu îi plac, Tania Budi a oferit un răspuns surprinzător:

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Tania Budi (@taniabudi_)

„Needucații, needucații, needucații, needucații și…needucații. Altceva nimic. Dacă are bun simț, este cultivat, educat și isteț, normal, poate fi ori un prieten bun ori poate provoca oricând o atracție vis-a-vis de femei. Femeilor le place să fie provocate intelectual.

Dacă nu au cu cine să stea de vorbă, înseamnă că sunt prea disperate și că își doresc prea mult să scape de singurătate și așa își aleg pe cineva cu care nu au prea multe în comun sau de comunicat.

De multe ori, frustrarea și frica de singurătate le îndeamnă pe femei în această direcție. Altfel, în condiții normale, ele își vor alege un bărbat care le stimulează în a crea', a mărturisit Tania Budi.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare