; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Care este cea mai mare pasiune a lui Cove

Care este cea mai mare pasiune a lui Cove: „A apărut ca o alternativă” | EXCLUSIV

17 July 2021

Cove apare pe micile ecrane de luni până vineri, de la 10.30, la Pro TV. Însă atunci când nu găzduiește emisiunea „Vorbește lumea' își dedică timpul familiei, dar și pasiunilor sale. 

Este actor, prezentator, însă Cove mai are o mare pasiune despre care puțină lume știe: motocicletele. Cove ne-a mărturisit că pasiunea sa pentru motoare a apărut în viața sa oarecum firesc și că este o modalitate de a se relaxa chiar și atunci când este în drum spre muncă?

„Petrec mult timp în trafic: de acasă la platou, de la platou la teatru, de la teatru acasă și am fost mereu pasionat de condus. Așa că motorul a apărut oarecum normal, ca o alternativă la mașină și ca un mod nu doar util, ci și relaxant de petrecere a timpului. Sunt deja câțiva ani de când profit de orice moment pentru a fugi pe motor undeva în afara orașului. Mă bucur că a venit soarele pentru că am putut să scot motorul din garaj. Am zile în care vin și la platou așa, e mai rapid și mă și relaxez între filmare și mersul la teatru. În plus, în weeekend-uri profit să dau o fugă cu prietenii prin diferite locuri, iar atunci apuc să mai postez și pe Instagram din locurile pe care le vedem sau în care ne oprim', a declarat Cove pentru TVMania.

Cu toate că timpul este o problemă pentru el și se împarte între familie, teatru și TV, o altă bucurie a prezentatorului de la Pro TV este redeschiderea teatrelor și emoția de a se revedea după o perioadă îndelungată cu publicul:

„Ne bucurăm de faptul că s-a dat drumul la spectacole și că oamenii pot veni, din nou, la tot ceea ce le pregătim. Pentru mine și colegii mei, bucuria este să vedem că avem lumea alături și că sunt fericiți. Dacă vreți mai multe detalii despre programul din perioada următoare, vă invit pe site-ul nostru: https://www.teatrulioncreanga.ro/', a ăncheiat Cove. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare